Џиндо у "акцији" у Источном Сарајеву

Позната сарајевска крадљивица Сабахета Џиндо поново је ухапшена. Овога пута, само неколико дана након хапшења у Бањалуци, на дјелу је ухваћена у Источном Сарајеву.

Босна и Херцеговина 02.09.2015 | 17:05
Џиндо у "акцији" у Источном Сарајеву

Прије само седам дана ухваћена је како краде новац у зносу од 107 КМ из женске торбе у бањалучком трговинском центру. Плијен крадљивице овога пута је био новчаник који је покушала узети из торбе у фризерском салону.

Против ње ће, како је саопштено из Центра јавне безбједности Источно Сарајево, бити поднесен службени извјештај надлежном Тужилаштву.

Но, како се чини, многобројне пријаве је неће спријечити да настави чинити кривична дјела. Наиме, упркос великом броју пријава против ње у скоро свим градовима у БиХ, Џиндо, чим се нађе на слободи, враћа се свом "послу".

Како би чинила кривична дјела, Џиндо је одлазила и ван граница БиХ. Она је у Загребу покрала 13 особа. Користећи непажњу радница или муштерија у трговинама, 2006. године је крала новчанике или ствари из одложених торби. Откривена је након што ју је препознала жена из Имотског коју је опљачкала у Мостару. Да случајност буде већа, Сабахета је у Сплиту покрала и кћерку жене која ју је препознала.

"Жртва" је крадљивицу два сата пратила и биљежила крађе, а затим је позвала полицију. Џиндо је полицији признала још неке крађе, али за исте је нису могли теретити, наводно због недостатка доказа.

Извор: клиx.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сссс

02.09.2015 16:56

Ту клептоманку на лецење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рр

02.09.2015 18:55

Какво срамно правосудје, ко прима толике плате да бих овакви олоси крали постене градјане ово нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ддр

02.09.2015 20:17

Проблем у БиХ су корумпираног правосудје,судије и тужиоци.

ОДГОВОРИТЕ