У Хумској још два потписа - ипак ништа од Иванића!

Нови чланови Партизана су Ален Стевановић (Торино) и Немања Михајловић (Рад).

Фудбал 01.09.2015 | 08:00
У Хумској још два потписа - ипак ништа од Иванића!

Челници Партизана напорно су радили читавог последњег дана летњег прелазног рока и када се подвуче црта, ангажовали четворицу играча.

Онај најдрагоценији, Мирко Иванић (21) из Војводине, требало је да потпише непосредно пре него што је пала завеса на фудбалску пијацу у Србији, али су Новосађани константно подизали цену и на крају је Партизан одустао.

Незванично, црно-бели су за атрактивно појачање били спремни да издвоје за наше услове астрономских два милиона евра, али не и да пристану на уступање процента од Иванићевог следећег трансфера.

Биће занимљиво за колико ће новца тај талентовани фудбалер у неком од наредних прелазних рокова напустити стадион "Карађорђе"...

Подсетимо да је Партизан у поподневним часовима понудио за трансфер Иванића милион и по евра, али су "лале" после консултација унутар Управног одбора ту понуду одбиле.

Сам Иванић се касно увече огласио на свом Фацебоок профилу: "Звали су ме данас, нудили су ми стварно одличан уговор, али ја кад дам реч не газим је".

Један део посла управа црно-белих је ипак успела да заврши.

После левих бекова Николе Лековића и Александра Субића, Партизан је на три године довео некадашњег репрезентативца Србије Алена Стевановића (24), док се Немања Михајловић (19) из Рада обавезао на четворогодишњу верност.

Према још непровереним информацијама, Михајловић би до зиме требало да наступа за Телеоптик.

Стевановић може да игра централног везног или по десној страни. Од 2009. је у Италији, где је био члан Интера и Торина, који га је слао на позајмице у Палермо, Бари и Специју.

Михајловић је нападач и ове сезоне је у Суперлиги постигао три поготка за "грађевинаре".

Подсећамо да је Партизан у недељу и понедељак покушао да ангажује задњег везног, али су и Бранислав Јовановић и Саша Здјелар остали само - жеље.

Коментари / 0

Оставите коментар