Мел Гибсон напао фото-репортера?

Полиција испитује оптужбе да је холивудски глумац Мел Гибсон (59) наводно одгурнуо и вербално напао фото-репортерку „Дејли телеграфа“ Кристи Милер.

Забава 26.08.2015 | 10:50
Мел Гибсон напао фото-репортера?

Милерова је изјавила да је два пута фотографисала Гибсона како излази из биоскопа са Росалиндом Рос (24), након чега је познати глумац „напао“, преноси АФП.

„Два пута сам фотографисала, окренула се и кренула, да би ме у следећем тренутку он гурнуо отпозади“, рекла је Милерова новинарима, преноси Тањуг.

Она је описала да је Гибсон био „ван контроле“, пљувао јој је у лице и називао је погрдним именом.

„Била сам у шоку када ме је гурнуо. Мислила сам да ће ме ударити у лице“, рекла је Милерова, додавши да је глумац користио увредљив речник.

Полиција Њу Саут Велса потврдила је да су истраживали инцидент, али нису прецизирали да ли је поднета тужба.

Гибсонов менаџер у САД негирао је било какав физички контакт између звезде филмова Храбро срце и Смртоносно оружје и фото-репортера.

Оскаровац, који у Аустралији режира драму Хацксаw Ридге о Другом светском рату, последњих година привлачи пажњу контроверзним понашањем, између осталог је 2006. године упутио низ антисемитских увреда полицајцу који га је ухапсио због вожње у пијаном стању.

Извор: РТС

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЕСПЛАТАН САВЕТ

27.08.2015 09:22

Од-баци гудру, Мел!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СКИНИ СЕ МЕЛ

27.08.2015 12:21

Неко на послу, неко на одмору, а Мел на хорсу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

27.08.2015 12:34

Један је Мел Гибсон и јединствен у свету ,ја га добро и ,лицно ползнајем, он је праведан, храбар, религиозан цак је и јеврејима био стао на пуyт за њиохове вековне лази и снимио најбољи филм на свету о Исусу Христу, где су сви јевреји света на њега због тог филма скоцили, он се ипак одбранио а то сто је остао јеврејска мета који преко новинара стално га провоцирају прица је за себе, Гибсон је највеци лаф на свету.

ОДГОВОРИТЕ