Како је Бајерн дочекао ратника-Видала?!

Гала дочек у Минхену за Ратника! Видал у Бајерну за 40.000.000 евра! Чилеанац ће у редовима немачког шампиона остати четири године...

Фудбал 30.07.2015 | 21:40
Како је Бајерн дочекао ратника-Видала?!

Готово две недеље било је познато да ће Артуро Видал напустити Јувентус и окренути ново поглавље у својој каријери. После опроштајне журке са сада већ бившим саиграчима из Старе даме постало је јасно да повратка више нема, а сада је и званично - чилеански Ратник је нови играч минхенског Бајерна!

Видал је допутовао у Минхен где је за њега био припремљен гала дочек, а све време са једним од најбољих везиста данашњице био је генерални директор баварског гиганта, Карл Хајнц Румениге. У присуству легендарног Кинг Калеа Видал је ставио аутограм на четворогодишњу сарадњу са Бајерном, у трансферу вредном 37.000.000 евра, плус три милиона на име бонуса.

Чилеански репрезентативац ће на годишњем нивоу добијати око 6.700.000 евра, а на дресу ће носити број 23, баш као и у Јувентусу и Бајеру из Леверкузена.

"Јако сам срећан", биле су прве Видалове речи по потписивању уговора.

"Ово је велики корак у мојој каријери и надам се да ћу направити велике ствари у Бајерну. Желим да помогнем клубу да осваја трофеје, а за мене ово је остварење сна. Желео сам да направим нешто ново у каријери, желим да се развијам као играч, да побеђујем и освајам трофеје, а пре свега Лигу шампиона. Сматрам да најбољу шансу за тако нешто имам у Бајерну. Прошле сезоне са Јувентусом ми је замало промакла главна награда, сада желим да направим и тај завршни корак и освојим Лигу шампиона", додао је Видал.

Коментари / 0

Оставите коментар