Додик: Српска креће у политички обрачун

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је да Српска иде у политички обрачун за свој статус, који је дефинисан међународним споразумом и Уставом БиХ, и да ће на референдуму рећи да не жели Суд и Тужилаштво БиХ.

Република Српска 04.07.2015 | 17:46
Додик: Српска креће у политички обрачун

"На бази те снаге, донијећемо закон и забранити примјену одлука Суда и Тужилаштва
БиХ на нивоу Српске. Онда ће високи представник то, вјероватно, покушати да укине, али ми морамо да се боримо", рекао је Додик у Братунцу.

Он је истакао да српски народ не занима БиХ у којој није ништа добро доживио, у којој се институције упорно злоупотребљавају на штету Срба и Српске, напомињући да ниједна иницијатива, па ни економска, не иде у корист Српске.

"Српски народ је унио Републику Српску у БиХ. БиХ је састављена од два ентитета, не пише у Уставу да је чине два ентитета. А, да би се нешто саставило, прије тога оно што је саставља морало је да постоји у међународном правном смислу и ми смо постојали", истакао је Додик.

Према његовим ријечима, за многе у сарајевским канцеларијама међународне заједнице то је била грешка и требало је умањити снагу Републике Српске у континуитету и ојачати ту илузорну причу о БиХ и њеној снази.

"БиХ само виртуелно постоји, она није жеља и потреба Срба и неће преживјети на причи која долази из иностранства да није политички коректно говорити тако. Шта је политички коректно - ћутати на њихова настојања да сваку институцију БиХ искористе да заштите своје злочине и своје политичке намјере", рекао је Додик.

Додик је закључио да се управо тако може објаснити рад Тужилаштва БиХ у случају ратног команданта муслиманских снага у Сребреници Насера Орића.

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Бајко

04.07.2015 15:58

Ја се стварно питам дали овог цовјека било ко висе слуса!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

04.07.2015 15:58

Поздрављам Бајин говор и казем - напријед, замути ту воду до краја... Али разбистрит це се она...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ггг

04.07.2015 15:58

Додо одавно си проваљен, још ти само верује онај примититивни део градзанске популације а сваки дан их је све мање, тако да ти се ближи крај у политичком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

04.07.2015 16:06

На захтјев Тузиластва БиХ СИПА уз асистенцију полиције Републике Српске ухапсено је преко 100 Срба...Додик је 10 година био власт у Сарајеву.и Бањалуци и није реаговао!? Данас када не влада Сипом пласеци се да иста не ухапси њега и његове тајкуне дизе буну како би спасао своје дупе.Брацо,памет у главу.Овај цовјек це унистити цијели народ само да би себе спасао криминалног гоњења!

Name

Ми сами

04.07.2015 16:31

Сто би се борили против било којег суда???Док су хапсили борце ВРС није то сметао,сад кад нема висе сиротиње па и гузоње досле на ред ти би га укинуо.Ма јоккк...Сипу појацати са једним одредом у Бањалуци и именовати јос судија и тузилаца....нека вас све похапсе Милораде....немој да се као мис кријес иза народа.Србин сам Милораде али се ницему нецу радовати као онда када додју и стрпају те у бајбукану...да робијас за све оне своје хостаплере и лопове са којима си унистио зивот нас младих.Толико...и зао ми је тог народа у Подрињу..знам кроз ста су просли...био сам у војсци у Касаби и на том подруцју кад је овај сто дрзи говор свецовао цигарете...

Name

Сара

04.07.2015 16:33

А ко ти гарантује да це срби гласати за укидање суда. Управо си ти досао на ред.

Name

и ти на референдум.

04.07.2015 16:44

Иди прави референдум да ти останес преседник Миле. Стисни лијево и десно м..о па пробај. И тако одес с власти, народ те скино, демократски. Бице ти све опростено .

Name

сирогојно

05.07.2015 05:54

Ал на ријеци Угар ,бори се притив прасица,овцетине и ладне пиве...

Name

СРБИН

05.07.2015 07:44

Зови Селмана и остале сараднике у криминалу и корупцији, остави поштени српски народ да проба достојанствено живите. ..

Name

Дамир

04.07.2015 16:02

Званица информација Владе Републике Српске из 2007 године, цитат: "Дан несталих и погинулих Републике Српске ове године бице обиљежен у суботу, 15. септембра, пригодном академијом у Бањалуци, док це 18. септембра у Козарској Дубици бити обиљежена одбрана западнокрајишких општина од хрватске агресије, најавио је замјеник предсједника владиног Одбора за његовање традиције ослободилацких ратова Радомир Граониц. "Ријец је о догадајима којима Влада РС даје посебну пажњу", рекао је Граониц, истицуци да је ове године први пут Дан несталих и погинулих уврштен као датум од посебног знацаја за РС. Граониц је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да је, према евиденцији Министарства рада и борацко-инвалидске заштите, регистровано 22 368 погинулих у протеклом отадзбинском рату, од цега 20 903 борца Војске РС и 1 405 цивилних жртава."

ОДГОВОРИТЕ
Name

само истина

04.07.2015 16:26

Само са истином моземо побиједити мрзњу.Невриједи народ хускати због неистине а даби спасили Додика затвора.

Name

ре Дамир

04.07.2015 16:38

Први пут да сам нецији коментар процитао са пазњом од поцетка до краја. Ако је ово тацно, молио бих модераторе да ову вијест и објаве као тацну. Такодјер, ако такве подтаке о страдалим имају из друго ентитета да се и то званицно објави. Бас овим редослиједом како је и Дамир написао, односно преузео са неких званицних "сајтова". Хвала на цитању

Name

Ста

04.07.2015 16:02

Ста цес ако ОХР понисти ту одлуку? Савити реп или направити нови референдум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Релативно

04.07.2015 16:06

То би у преводу знацило да це Нам Додик (индиректно) бити и тузилац и судија . Е мени нецес !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руја

04.07.2015 17:54

Ајд не сери. Додик ти је и закон и полиција већ пуних девет година. Док је продавао све што је стигао и могао, трошио новац и изругивао 'Техеран' био је божанство у РС. То тужилаштво као било које друго ништа не ради. Барем ништа значајно.

Name

и тако

04.07.2015 16:10

Овај хоце да води дрзаву у независност а није у стању ни.пензије да подијели у року

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

04.07.2015 16:11

Милораде, ево да разморимо ситуцију да је Сарајево прихватило отцјепљење, и да је цијеи свијет признао РС као независну државу а не ентитет у оквиру БиХ. Исто тако, аутоматски настаје нова држава звана БиХ на територији данашње Федерације БиХ. Миле, питање за тебе: Колико ће путовати воће и поврће из Херцеговине у Бањалуку ако успоставиш државну границу са Федерацијом. Врло лако је могуће да се продаја пољопривредних производа из Херцеговине у регији Бањалуке прекине због те државне границе. Или ћеш ти пребацивати то воће и поврће авионом са твог непостојећег аеродома у Требињу? Друго питање: Хоћу ли ја моћи путовати у Федерацију (Петровац) гдје имам имање и носити тамо којекакв алат и све остало без да ме ико прегледа, забрањује пренос одредјених ствари преко те државне границе. Наравно да нећу. Хоћеш ли ти преписати своје имање у Романовцима на мене умјесто овог у Петровцу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахас

04.07.2015 16:28

Види се да се не разумијес, неце се уопсте правити прелази и неце бити царина, а једина предност отцјепљења је да нецемо сваке године 200 милиона слати у Сарајево, имацемо насе пасосе, сав пдв који се уплати у РС остаје у РС и тако :)

Name

тако је..

04.07.2015 16:41

Ови су заокрузили своје крими територије и ту краду...тамо вамо српство, брига за све итд. А за српске земље у федерацији нико Те не пита. Цути и трпи. Зато предлазем 3 ентитета са испрекиданим територијем, српска земља на српском тлу,вратите нам насих 68 посто бих.

Name

ре Дамир

04.07.2015 16:12

Неколико пута читам твој исти коментар и није ми јасно шта желиш њиме да покажеш. Кад лажеш, сабери цифре да лаж буде убједљивија.Оваја твоја морбидна конструкција се математички не слаже. Уједно да те потсјетим на једну ''информацију'' директора за бројање бошњачких жртава, оног машовића, који је пребројао 207 562 жртве од чега 207 561 цивилна и један војник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

извјестај

04.07.2015 16:28

То питање треба властима РС-а поставити.....то је њихов званицни извјестај....свидјало се то коме или не!?

Name

Цињенице

04.07.2015 22:36

Дамир само износи цињенице које су РС институције некада јавно објавиле. Е сад сто се покусавају искривити цињенице и слагати, то Дамир није крив.

Name

Заледје

04.07.2015 16:17

С ким?

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

04.07.2015 16:18

Постоје само двије категорије које у ово могу повјеровати, потпуно неписмени људи и лудјаци. Босна постоји вијековима али није ни потребно ици тако далеко, довољно је само погледати податке бивсе Југославије и видјети да је БиХ имали исти статус као и све друге републике односно да је своју дрзавност и право на самоотцјепљење унијела у Социјалистицку ФЕДЕРАТИВНУ Републику Југославију. Меунардно признање добила је распадом југе као и Словенија Хрватска итд..Тада је била суверана и медјународно призната земља и ентитети нису били ни на видику. Они су настали 95 са дејтонским мировним споразумом после рата.То су историјске и правне цињенице које су сваком доступне у свим књигама. Тврдити да је БиХ настала тек уједињавањем два ентитета је болесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре коко

04.07.2015 16:43

Мало о непостојећем праву бивших република на неко самоотјепљене. УСТАВ ФЕДЕРАТИВНЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ПРВИ ДЕО ОСНОВНА НАЧЕЛА ГЛАВА И ФЕДЕРАТИВНА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ЈУГОСЛАВИЈА Члан 1 Федеративна Народна Република Југославија је савезна народна држава републиканског облика, заједница равноправних народа, који су на основу права на самоопредељење, укључујући право на отцепљење, изразили своју вољу да живе заједно у федеративној држави. Члан 2 Федеративну Народну Републику Југославију сачињавају: Народна Република Србија, Народна Република Хрватска, Народна Република Словенија, Народна Република Босна и Херцеговина, Народна Република Македонија и Народна Република Црна Гора. Народна Република Србија има у свом саставу Аутономну покрајину Војводину и Аутономну косовско-метохијску област. Ово је преамбула Устава ФНРЈ из 1946. године у којој је јасно да право насамопредељење укључујућу и право на отцјепљење имају народи.

Name

ре коко

04.07.2015 17:36

Нити у једном Уставу, почев од оног из 1946. године па на овамо, нема права република на самоотцјепљење. Чак се тај појам нигдје не помиње. Постоји право народа на самоопредљење до права на отцјепљење. Својим коментаром показујеш да ти је историја бивше нам државе слаба страна образовања.

Name

абц

04.07.2015 21:05

А Косово је било аутономна покрајина без права на отцепљење.

Name

ја

04.07.2015 16:20

Додик ће све да нас одведе у рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

04.07.2015 16:27

Како га само уста незаболе? ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

мсп

04.07.2015 16:29

Падас Миле, и зато хоцес да поведес све са собом у понор. Јер кад паднес с власти одмах цес упасти иза ресетака и ти то добро знас, а знају такодје СВИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

04.07.2015 16:30

Симптоми страха и лудила су сваким даном све видљивији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

04.07.2015 16:33

Ти си Милораде награисао...требало би ти страву разлити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре дамир

04.07.2015 16:41

Вец пола сата тразим информацију коју си написао да је амор обајвио да је само један војник. Молио бих те ад дас линк те информације или копију документа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ререре дамир

04.07.2015 16:47

Е сад ми је јасно о којем се интелектуалном профилу ради ,кад си ти у питању.

Name

са

04.07.2015 16:41

Хахах.јао Миле.хоцемо ли дици сада оних 200 хиљада Арапа сто ти реце да су у Федерацији хахаха..да видимо расплет ситуације.бице занимљиво гледати како се куха у свом властитом лонцу.нека игре поцну.дјелује ми ово као руски рулет.све или ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овца

04.07.2015 16:44

Је ли Додик стварно мисли да му неко више вјерује? Можда оне овце на ражњу што их маришу на оваквим скуповима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзо

04.07.2015 16:45

Хоце да уведе и Опозицију у своју игру,сад је до Босица Иваница.Иде около да само не функцијонисе власт на нивоу БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав965@хотмаил.цом

04.07.2015 16:51

Игор са собом на чело па у бој а за вама остала браца и кумови. Срећно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слоба

04.07.2015 16:57

Додик сваким даном све више подсјећа на Слободана Милошевића

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Слоба

04.07.2015 19:15

Шта хоћеш да кажеш ,Слобу и данас воли 90% СРБА.

Name

Тузиластво

04.07.2015 17:05

Неком гори под ногама јер Опозиција треба да има свог Цовјека у тузиластву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инат

04.07.2015 17:17

Е сад у инат њему требају сви гласати да остане суд БиХ нека га СИПА улови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

04.07.2015 17:26

Милораде, јел то онај обрачун на Угру код Кнежева гдје си одлетио након тог промотивног скупа! Срам те било мајмуне, шта радиш од неуког народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

04.07.2015 17:28

Док нове теме надиру , Мајкићка броји лову, овај мјесец је тешка бер 40.000 км

ОДГОВОРИТЕ
Name

грсдишка

04.07.2015 17:30

Браво за Предсједника Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

04.07.2015 17:32

Рудоња вјероватно има обрачун на кориди у Чевљановићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

04.07.2015 17:35

Досло вријеме миле да ти змаја од сипова доцекас на коњу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

04.07.2015 18:47

Змај је за њег сад господин са Београдском елитом се друзи јос кад га ставе у одијело и кравату...

Name

.

04.07.2015 17:51

Британци резолуцијом дају лажну наду бошњачкој политици да су им "пријатељи и савезници", да саосјећају с њима и да су спремни "сутра ради правде стати на њихову страну", да остваре "своје стратешке политичке циљеве", а који се "у оваквој политичкој пат позицији" не могу остварити, већ се "чека стратешки политички погрешан потез и реакција друге стране (српске политике) а која се управо и дешава (референдуми), а што би према бошњачкој политичкој мисли, подржаној од стране лажних "пријатеља" (Британаца, Америкнаца и других Западањака) значило "поништење Дејтонског мировног споразума" а тиме "враћа све карте на сто".Перфидни су ови Британци, перфидни, јако перфидни, навлаће и "бошњачку и српску политику" на непримјерене акције и реакције, а што не доноси добро ни једнима ни другима, напротив, велику неизвјесност и питање "шта ће бити реакција на акцију" и докле ће то одвести?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луд ,збуњен, нормалан

04.07.2015 17:53

Овај цовјек није нормалан,а ми јос мање јер смо га бирали.Стално дрзи стање напето,да би прикрио свој криминал.По нама, мозе му се јер ми ниста не предузимамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионерка без отпремнине

04.07.2015 18:39

Мене брине Мајкићка, сад а лове ако се удебља превисе мозе јој се стање погорсати па да трази јос једну отпремнину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само ја

04.07.2015 19:05

Па де ба једном окини па направи тај Референдум па да вец једном заврсимо гдје смо морали стати ( 40 км пред БЛ ). Колико има и на васој и на насој страни сто једва цекају на тај Референдум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

04.07.2015 19:22

Рутане мислиш да сте јаки

Name

Мк

04.07.2015 19:38

Ах кадија те тузи,кадија те суди

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

04.07.2015 19:58

Миле никад нисам гласао за тебе,али морам признати изненадио си ме пријатно,имас од мене глас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уса

04.07.2015 20:14

Додик је инсталиран од стране Америка да уништи Српску, досад је уништио морално и материјално сада слиједи правно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

04.07.2015 20:35

БИХ треба нови Тито онда це да буде само мира!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

04.07.2015 21:08

Свака цаст Александру Вулину за говор. Веома емотивно ,искрено И јасно ! Ко није гледао нека погледа И имаце ста цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

04.07.2015 21:09

Баја,као и увијек, прича празне приче.Неће бити референдума,јер ће га СИП-а ухапсити прије септембра због крупне пљачке која је видљива и голим оком.И не само њега.СНСД је препун лопова и лопужа са бајом на челу-Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

04.07.2015 21:23

ови коментари немају смисла ко је овде споменуо рат у овој изјави милорада додика цовјек је рекао у политицки обрацун а то никакве везе нема са ратном опцијом свако има право да се бори политицким и демократским срествима за свој народ па зар се муслимани не боре политицки за унитарну бих нека неко казе да нисам у праву а свака ратна претња треба да се санкционисе и осуди па и да одговара за такве потупке и подрзавам милета у овоме замислите да је овај суд затворијо стотине муслимана а бранијо аркана ДАЛИ БИ ЈОС ПОСТОЈО БУДИМО РЕАЛНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

земљак

05.07.2015 07:36

Ови "минуси"говоре све.Подршка.

Name

СДС

04.07.2015 21:58

Ала лупа а народ му клице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

занимљиво

04.07.2015 22:14

хттп://www.револуција.инфо/процитајте-писмо-дарка-елеза-упуцено-милораду-додику/

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре занимљиво

05.07.2015 06:32

Охохо, Дарко је поправио свој интелектуални ниво. Пише као најбоље школовани новинар. Само је заборавио у том писму написати да је он пресуђени убица и разбојник.

Name

Несхваћен

04.07.2015 22:52

Врати сина у РС па се борите до миле воље, мој неће ни у какаву борбу. Ако сам ја био луд и борио се за РС да би ти имао гдје да крадеш он неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

05.07.2015 07:42

Зови Селмана и остале своје помагаче у криминалу и корупцији, остави се поштених Срба...

Name

ал пацино

04.07.2015 23:48

АПЕЛ СИПИ -ХИТНО ХАПСИТИ ГРМАЉА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонсиглиере

05.07.2015 06:17

О темпора о морес.. "У бој у бој, сви у бој за иметак мој.." тако виче овај президент мафијашке провенијенције...

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

05.07.2015 06:28

Ако јос запријети да це дици авионе и војску ставити у приправност размислице и веле силе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.хахас

05.07.2015 06:33

Видим да се ти бас разумијес. Али прије него иста разумијес морас да схватис да се та твоја у Бајина надања неце никад остварити а то Знас И ти И твој ментор Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

МрНо

05.07.2015 07:32

Овај, колико ја видим, провоцира активирање бонских овлашћења. Тако би господин био смијењен, а и даље би зјакао из Русије како је он зртва свјетске завјере против Срба. Овдасњи слијепчићи који га подрзавају (крупнији и ситнији) бице похапсени и осудјени за бројне афере и проневјере. Његовим одласком, нестаце и разлога за Бакировим постојањем, а Цовиц мозе бити ухапсен једино ако несто од својих "послова" примијени у Хрватској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А РОНХИЛ?

05.07.2015 07:49

У СТРАХУ ОД ПОКРЕТАЊА ВЕЛИКИХ АФЕРА ОД СТРАНЕ ТУЖИЛАШТВА БиХ, ДОДИК ПОКРЕЋЕ НАРОД, КАКО БИ МУ ПОМОГАО ДА ЕЛИМИНИШЕ ТО, ПО ЊЕГА И ЊЕГОВЕ ТАЈКУНЕ, ТУЖИЛАШТВО!!! ЗА ЊЕГА ЈЕ СПАС, САМО ЊЕГОВО "ТУЖИЛАШТВО"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.07.2015 08:10

Ово Додик намјерно ради. Не мозе он поднијети пораз на изборима. Зна он да цее бити послиједице..мозда це га и смијенити. То њему одговара. Да би се спасио одговорности за криминал он једноставно мора имати приватну дррзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

05.07.2015 08:36

Нема те силе на свијету која је могла унистити РС као сто је Баја урадио.Само будала не види да је Баја највеци Босанац.Босњаци га требају одликовати свим и свацим.Најзаслузнији цовјек у историји Муслиманског односно Босњацког народа. Ни Алија.ни Харис нити било ко други није висе за Бих урадио од Баје.Продао све сто се продати мозе у РС и паре узео себи и несто мало подијелио кокосартима око себе.ЗАдузио РС преко 5 милијарди еура.Привреду и пољопривреду унистио 100%.Унистио понос Српског народа,борце послао на смеце да тразе храну.Пензионере исто и ко мозе реци да Баја није највеци Босанац а мозе и Босњак.МИслим да Босњаци ни у сновима нису сањали овакво стање у РС које њима до максимума одговара.РС се урусила захваљујуци БАји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

05.07.2015 09:31

Е моји Срби, продали би дусу због мрзње према предсједнику, сто се тице рата ту се добро насмијах па циме бре да ратујемо. Неце нам бити боље док год не изадјемо из ове глупаве дрзаве.Зато председника треба подрзати ,ПРОБУДИТЕ СЕ МОЈИ СРБИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

таково

06.07.2015 10:11

Чиме да се одвоји Нешо, када то није успјело 92' мислиш да сада може, мислим да би било као РСК, не чачкај мечку под плечку.

Name

Родољуб еx

05.07.2015 10:49

Предсједниче само кажи летећемо као бумеранзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

05.07.2015 11:39

Милораде ајде да се одвојимо од те Босне једном то нам је терет на врату, па ми не моземо и нецемо да зивимо са терористима они су опасност за цео свет, не само за нас Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

05.07.2015 14:12

Не би било лосе да избије рат, па да исправим греске од прослог, па умјесто рова да поцнем са сверцом нафте, орузја и да пљачкам по селима, и на крају да добијем азил у некој западној земљи ко цовјек....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луда Милојка

05.07.2015 14:40

Изгледа је негде добро нагријисао ,Имали негде нека Баба (нена нана или ходза да му направи запис амајлију)или татор .Ово се теско лијеци савременом медиционом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

06.07.2015 06:25

Тако је алал ти вјера предсједнице нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кантаруша

06.07.2015 09:50

ДОЂИ МИЛЕ У БОСНОВЕ ДА ТИ КАЖЕМ ШТА ДА ЧИНИШ. САД НИСИ НА ЛИНИЈИ. ВИДИМ ТЕ ИЗА РЕШЕТАКА, АЛ УБРЗО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

06.07.2015 13:50

Овај Додик као да задњих 20 год. био одсутан (сад це несто он да ради) смијесноо.

ОДГОВОРИТЕ