Вимблдон: Вотсоновој пријетили смрћу након пораза!!!

Најбоља тенисерка Велике Британије Хедер Вотсон открила је да су она и њена породица добили бројне претње смрћу после пораза.

Тенис 05.07.2015 | 08:00
Вимблдон: Вотсоновој пријетили смрћу након пораза!!!

Вотсонова је чак истакла да су јој људи слали поруке у којима су пожелели да добије рак и умре болном смрћу, као и да их је добила преко Твитера.

“Добијала сам претње смрћу. Људи су ми претили да ће убити мене и моју породицу, пожелели су ми да добијем рак и да доживим спору, али болну смрт. Биле су то ужасне речи, на које не могу ни да помислим, невероватно је да неко може да буде тако окрутан”, рекла је Вотсонова.

Вотсонова се нашла у центру пажње 2012. године, када је ушла на Вимблдон, а била је испод 100. места на WТА листи и стигла до треће рунде, што није пошло за руком ниједној Британки од 2012. године.

Међутим, када је била на корак од пласмана међу 20 на свету, добила је мононуклеозу, а иако се вратил на терен после неколико месеци, изгубила је велики број мечева у првом колу.

“У почетку, када бих видела такве поруке, била бих повређена, јер нисам навикла на то. Нисам памтила ниједан добар коментар, само те лоше. Толико сам их добила до сада, да ми то више ништа не значи. Не желим да размишљам о мишљењу других људи јер то није важно”, истакла је Вотсонова.

Британска тенисерка је своје учешће на Вимблдону завршила у петак, поразом у трећем колу од Серене Вилијамс, којој је пружила велики отпор.

Коментари / 0

Оставите коментар