БиХ: Игокеа жели брејк на ''Пецари''!

Кошаркаши Игокее у суботу (20.15 х, БХТ 1) гостују у Широком Бријегу у другој утакмици финала плеј-офа Босне и Херцеговине.

Кошарка 30.05.2015 | 11:40
БиХ: Игокеа жели брејк на ''Пецари''!

Актуелни шампион је славио у Лакташима у првој утакмици (65:54)и на "Пецари" планира да направи брејк иако су у табору Александровчана свјесни да то неће бити нимало лако учинити.

"Не може ништа бити лако посебно када је у питању финале, улог је велики, трофеј је један, а два тима су се борила годину дана да дођу до завршнице тако да ни ми ни Широки ништа нећемо препустити случају", рекао је шеф струке "игоса" Жељко Лукајић.

Стратег екипе из Александровца је подсјетио да је Широки ове сезоне већ савладао Игокеу и додатно позвао на опрез.

"Ми смо одиграли већ три утакмице против њих, једну на њиховом терену коју су добили и мислим да су нас тада освијестили да схватимо да ништа не може бити лако и да морамо пружити максимум желимо ли побједу. Одлазимо са вођством од 1:0 што нам много значи на психолошком плану. Желимо и тражимо начин да дођемо до друге побједе, да освојимо брејк и приближемо се освајању титуле шампиона", додао је Лукајић.

Тренер првака БиХ нема кадровских проблема пред гостовање у Херцеговини изузев Душана Катнића, којег мучи алергија.

"Здравствени билтен је добар, још увек највише Катнић има проблема са алергијом, међутим, показао је карактер и сигуран сам да ће бити на паркету и у другом мечу".

И кошаркаш Александровчана Ђорђе Милошевић је свјестан свих мана и врлина противника нагласивши да ће Игокеа покушати да оствари брејк како би се приближила одбрани шампионског пехара и поново осигурала пласман у регоналну АБА лигу.

"Биће заиста тешка утакмица, мислим да је кључ побједе добра одбрана након које бисмо их са брзим контранападима, сигурно могли сломити јер они имају мање квалитетних играча у ротацији од нас. Ми смо већ једном играли у Широком ове сезоне, поражени смо и сигурно знамо шта нас очекује. Међутим, сигурно нисмо под притиском због тог пораза, водимо у финалној серији тако да желимо покушати направити брејк који би нас приближио оном што сви желимо, а то је титула шампиона".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан

30.05.2015 21:55

Зато је Борац унистен !

ОДГОВОРИТЕ