Напад у Зворнику је терористички чин!

Напад у Зворнику је терористички чин. Ово су данас на сједници Представничког вијећа морали прихватити чак и они који су негирали такву квалификацију, јер је Тужилаштво БиХ јасно рекло да се ради о терористичком акту.

Босна и Херцеговина 28.05.2015 | 22:52
Напад у Зворнику је терористички чин!

Пред БиХ се сада поставља питање како се борити против тероризма.

Министарство безбједности у Савјету министара БиХ већ припрема документ у коме ће се прецизирати конкретне оперативне мјере за борбу против тероризма, како се овом проблему не би супродстављали само деклеративно.

"Најважније је да прознамо да имамо проблем тероризма у БиХ. Ако то признамо онда можемо предузети одговарајуће мјере и радње које ће ударити на тероризам и побиједити шаку криминалаца и превараната који својим радикалним и не цивилизованим идејама желе да доведу у питање судбину ове земље и свих нас који овдје живимо", истиче министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

босна

28.05.2015 17:32

М.Додик реце недавно да тузиластво не ради како треба....

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

28.05.2015 17:49

Како се борити против тероризма нарученог од властодржаца ради опстанка тих истих властодржаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

28.05.2015 18:31

Немојте само ,ако следеца одлука суда или тузиластва не буде како је Миле зацртао, да буде невазеца и необавезујуца за Србе.Наравно ја као Босњак одлуку суда подрзавам ако је тузиластво тако окарактерисало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

28.05.2015 19:08

Свака цаст за министра Мектица најбољи министар у Савјету министара...

ОДГОВОРИТЕ