Изаберите купаћи према својој грађи

Како би се на плажи осећале и изгледале што боље, погледајте наше савете и одаберите купаћи костим који ће сакрити ваше мане, а истакнути квалитете.

Мода и љепота 26.05.2015 | 07:31
Изаберите купаћи према својој грађи

Не морате да будете мршаве и затегнуте попут супермодела да би заблистале на плажи. Довољно је да одаберете крој и дезен купаћег костима који ће сакрити стомачић, визуелно повећати или смањити груди или гузу.

Уз одабир купаћег, пажљиво бирајте и модне додатке, попут шешира, кафтана, сунчаних наочара, накита. Битно је да се купаћи костим стилски слаже са осталим модним додацима, мада је далеко битнији сам одабир купаћег костима. Поштујте своју грађу и добићете изглед какав заслужујете.

Јаки бокови

Једнобојни доњи део и горњи део са принтом или карнерима су ваши савезници. Уз велику огрлицу, успећете да скренете погледе са критичне зоне и истаћите горњи део тела. Немојте бирати костиме са ситним принтом, а уколико сте љубитељ класичних модела, нека то буду они са постављеним горњим деловима, једнобојни или са крупним принтом.

Велики стомак

Сакрити стомачић је најједноставније уз помоћ једнобојног купаћег костима, тамније боје. Уколико ипак волите дводелне моделе, нека горњи увек буде светлији од доњег дела. Немојте носити хоризонталне пруге, већ се опусите уз упечатљивије боје и принтове. Такође, ретро модели, на којима су доњи делови попут дубоких гаћица, могу да прикрију стомачић.

Мале груди

Уколико вашој фигури фали један до два броја брусхалтера, лако ћете замаскирати проблем дводелним купаћим костимом, на ком ће доминирати горњи део. Нека то буду ресе, карнери или јарки принтови, али немојте се играти са класичним бикини моделима, већ одаберите оне са потпором.

Велике груди

Даме које би да се одрекну дела попрсја у корист остатка тела, требало би да носе костиме који најпре дају добру подршку грудима. Једноделни модели су одличан одабир, посебно они са широким брателама. Уколико бирате дводелне моделе, нека горњи део буде тамнији од доњег, а када су бикини модели у питању, избегавајте их у широком луку.

Краће ноге

Даме са краћим ногама морају да пораде на издуживању фигуре, посебно доњег дела. За то су одличне усправне пруге и дубоко исечени доњи делови. Папуче са платформом од плуте и богати шешири, који су у равнотежи, а који ће вам помоћи да макар визуелно добијете пар сантиметра на ногама.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар