Славија: Здравко Шавија љут на судије

Након утакмице Славија - ФК Сарајево у којој је тим са Кошева славио резултатом 3:2, предсједник Славије Здравко Шавија оштро је напао ФК Сарајево и Фудбалски савез БиХ.

Босна и Херцеговина 04.05.2015 | 07:10
Славија: Здравко Шавија љут на судије

"Сви који су били на стадиону видјели су једну класичну отимачину какву ми нисмо видјели у задњих 20 година. Заједничким снагама судијска тројка потпомогнута управом Сарајева гледала је како ће отети бодове. Први гол су постигли из офсајда. Ове судије за сва времена могу заборавити Лукавицу, забрањен им је долазак", рекао је Шавија.

Истакао је да је по игри резултат требао бити неријешен.

"Да смо играли још три дана судије нам не би дозволиле да побиједимо. Сарајеву честитам на побједи, али није све у новцу, има ту и фер плеја, спортског мотива. Ово што се десило у Лукавици је срамота и за ФСБиХ и за судијску организацију. Послије овога отворено се питам да ли вриједи бити спортски радник. Ово је сраман дан за бх. фудбал", истакао је Шавија те на крају осудио хулиганско понашање навијача.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милос

04.05.2015 05:14

Браво Здравко легендо.Свака ти је златна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

04.05.2015 05:39

У БиХ се мозе све купити па сто не би и једна утакмица, назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕШИНАР

04.05.2015 06:01

Овако диже фрку онај ко прода утакмицу,сви сте ви иста ..вна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

04.05.2015 06:24

А ко је он да некоме забрани долазак?Није му Лукавица ћаћевина.Ако си био бољи,што им ниси дао још неколико голова па те судије не би могли "зезнути".Увијек је неко други крив.

ОДГОВОРИТЕ