Мостар: Навијачи напали планинаре Прења

Приликом окупљања планинара на излет Жлијеб-Тисе (Чврсница), на тргу Мусала гдје је и планирано окупљање, јутрос је дошло до физичког напада између навијача ХНК Зрињски “Ултраса” и учесника излета за грађане у организацији ПСД Прењ Мостар.

Босна и Херцеговина 26.04.2015 | 12:49
Мостар: Навијачи напали планинаре Прења

У нередима је учествовала група навијача која је учеснике излета гађала камењем и боцама, а потом и физички напала. Нажалост, у инциденту је било и повријеђених, саопштено из ПСД Прењ.

"Уочи данашње утакмице градског дербија у Мостару између ХНК Зрињског и ФК Вележа у Мостару се подигла тензија на максимум. Наиме, ово је један од доказа како Град треба коначно да стане у крај овом проблему, а ово није први пут да због навијачког ентузијазма настрада обичан грађанин", истичу из ПСД Прењ Мостар.

Према подацима из МУП-а ХНК, приведена су четири нападача.



На тргу Мусала и истоименом мосту видљиви су трагови крви, али и остаци цигле која је кориштена у нападу, јавља Бљесак.инфо.

Извор: Фена

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

планинар

26.04.2015 11:21

Напали љубитеље природе, каква дјубрад, захтјевати под хитно актере напада и најстрозије казнити, у скоро свакој акцији похода у природу има и дјеце не знам како их само није срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

требиње

26.04.2015 14:10

Устасе... Хрвати немају културу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

26.04.2015 18:49

Планинари?! Секташи најобичнији, мора да су изазвали навијаче. Просјек година 40, а ходају по недодјијама умјесто да буду бар недељом са својим породицама, ако их уопште имају...

ОДГОВОРИТЕ