Опрез због одрона

Због већег одрона на локалитету Угра отежано се саобраћа на регионалном путу Кнежево - Угар.

Република Српска 31.03.2015 | 09:27
Опрез због одрона

Из Ауто-мото савеза Републике Српске возачима скрећу пажњу на сужен коловоз, те напомињу да су екипе на терену и да чисте материјал са коловоза.

Одрона има и на путним правцима Бањалука - Теслић, Мркоњић Град - Црна Ријека, Шипово - Стројице, Братунац - Скелани, Љубовијски мост - Дрињача, Шековићи - Цапарде, Бродар - Рудо, Вишеград - Вардиште и Рогатица - Устипрача.

Учестали су одрони и на путним правцима Тузла - Бијељина, Бугојно - Нови Травник, Сарајево - Фоча и Јајце - Бањалука.

У приједорским насељима Пећани и Доња Пухарска данас почиње изградња надвожњака преко жељезничке пруге и магистралног пута Приједор - Нови Град, због чега ће долазити до повремених обустава саобраћаја у зони градилишта.

Обустава ће бити вршена уз асистенцију полиције у трајању од 20 минута, на сваких сат времена.

Саобраћај ће бити потпуно обустављен и у Приједору, на дијелу Улице Меше Селимовића од раскрснице са Улицом војводе Путника до раскрснице са приступном улицом према новоизграђеним објектима уз жељезничку пругу.

Због радова у мјесту Врбања возила саобраћају једном коловозном траком на дионици магистралног пута Бањалука - Челинац.

Саобраћај је и даље обустављен у мјесту Вриоци, на дионици магистралног пута Костајница - Козарска Дубица, а возила се преусмјеравају на привремену обилазницу у непосредној близини.

Режим саобраћаја измијењен је на дионицама магистралног пута Шешлије - Јоховац и Јоховац - Руданка гдје због изласка грађевинских машина и возила која су ангажована на градњи аутопута Бањалука - Добој долази до повремених обустава.

Због клизишта једном траком возила саобраћају на дионици магистралног пута Карановац - Угар, у мјесту Бочац, те регионалним путевима Укрина - Горња Вијака и Карановац - Митровић.

Повремене получасове обуставе саобраћаја због деминирања биће на снази на регионалном путу од Шеварлија према Придјелу Горњем, на подручју града Добоја, од 8.00 до 16.00 часова, те на путном правцу Поље - Подновље, на локалитету Горњи Божиновци пет, од 9.00 до 15.00 часова.

На дионици магистралног пута Брод на Дрини - Шћепан Поље на снази је забрана саобраћаја за возила чија укупна маса прелази 12 тона и возила чија дужина прелази осам метара.

Радови се изводе и на путним правцима Добој - Грачаница, Јајце - Бањалука, Тузла - Бијељина и Прозор - Јабланица, на којима је обавезно поштивање саобраћајне сигнализације.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Коментари / 0

Оставите коментар