Бразил са Дунгом - осам од осам! Пао и ''дивљи'' Чиле!

Фудбалери Бразила наставили су серију непобедивости, пошто су остварили и осму узастопну победу.

Фудбал 29.03.2015 | 22:00
Бразил са Дунгом - осам од осам! Пао и ''дивљи'' Чиле!

Бразилци су на стадиону ’Емирати’ савладали Чиле минималним резултатом, па тако не знају за пораз од доласка Карлоса Дунге на клупу, после дебакла на Мундијалу.

’Селесау’ је тријумф омогућио Роберто Фирмино голом без гледања у 72. минуту, после феноменалне асистенције Данила кроз целу одбрану. Фирмино је лако заобишао голмана Клаудија Брава и погодио мрежу.

Меч је обележио и бруталан и безобразан старт Гарија Медела на играчу Барселоне Нејмару, када је у 22. минуту намерно стао на ногу противника у жељи да га повреди.

Судија Мартин Еткинсон није Меделу показо ни жути картон, иако су га Бразилци опколили и покушали да објасне шта се догодило.

Пре и после тога на терену Арсенала није виђена отворена утакмица – Фирмино је на већ описан начин искористио једину праву шансу своје екипе, док је голман Џеферсон у самом финишу одбранио слободњак Матијаса Фернандеса и сачувао победу.

Бразил је тако на најбољи начин искористио ову репрезентативну паузу, пошто је пре неколико дана савладао Француску са 3:1.

Чилеанци су забележили и други неуспех јер су у четвртак изгубили од Ирана.

Коментари / 0

Оставите коментар