Хрватски медији величају српску атмосферу!

Хрватски медији величају атмосферу у Краљеву.

Тенис 06.03.2015 | 21:40
Хрватски медији величају српску атмосферу!

И док се у Краљеву игра тениски меч репрезентација Србије и Хрватске у првом колу Светске групе Дејвис купа, поред резулатата који тренутно иде у прилог српском тиму, у фокусу хрватских медија је и дочек гостујућег тима који "Јутарњи лист" назива "краљевским".

"Домаћине треба само похвалити, будући да се и наши тенисери и репортери осећају изврсно, а атмосфера у Краљеву је права спортска", наводи загребачки дневник који је већ писао да је у граду домаћину "све подигнуто на највиши ново, како и доличи оваквом догађају".

Посебно је акцентован тренутак у којем је без иједног звижудка протекло интонирање хрватске химне.

"Напротив, по завршетку је испраћена топлим аплаузом домаће публике", преноси лист утиске гостију из Краљева, уз материјале са трибина краљевачке Хале спортова, од којих издваја фотографије председника Србије Томислава Николић и бившег светског тениског аса Слободана Живојиновића.

"Браво Србија! Навијачи у Краљеву пљескали хрватској химни", преноси и портал Индеx.хр и подсећа да је уочи дуела Новак Ђоковић поручио публици у Краљеву да се нада да ће схватити да је то ривалство "уз поштовање, уважавање и витештво" и закљуцује да су навијачи Србије на најбољи могући начин поздравили хрватске спортисте.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мики

06.03.2015 21:22

моземо сви ми из бивсе сфрј да постанемо бар људи

ОДГОВОРИТЕ