Фалкао на љето одлази из Јунајтеда!

У смирај прошлог летњег прелазног рока као бомба одјекнула је информација да нападач Монака Радамел Фалкао прелази у Манчестер јунајтед!

Фудбал 05.03.2015 | 19:00
Фалкао на љето одлази из Јунајтеда!

У питању је била једногодишња позајмица вредна 15.000.000 евра са клаузулом о откупу целог уговора Колумбијца на лето 2015. које би Манчестер јунајтед коштало 55.000.000 евра. Ипак, по информацијама које поседује француски лист Екипа, Фалкао се неће задржати на Олд Трафорду.

Ова одлука је донета после дуела Ђавола против Престона који је Јунајтед играо средином фебруара. Против једне друголигашке екипе Фалкао није донео неку превагу на терену и после 60 минута је замењен. То је био знак да од његовог задржавања и откупа целокупног уговора неће бити ништа.

Фалкао јесте одиграо последњу утакмицу у Премијер лиги против Сандерленда, и изнудио је пенал. Потребно би му било да баш „полуди“ и одигра невероватно добро до краја сезоне да би остао у цвеном дресу. Међутим, очигледно је да су га проблем са повредом, као и аклиматизовање у новој средини спречили у томе да публици покаже игре из времена када је наступао за Порто и Атлетико Мадрид. Француски лист такође пише да шпански великан Валенсија прати развој ове приче и да би Флакао чак могао да пређе у Слепе мишеве.

Коментари / 0

Оставите коментар