Чех иде - занимљиво је ко га мијења?!

Петр Чех је изгубио стрпљење и на лето ће напустити Челси, а лондонски клуб планира да за резервног голмана доведе ветерана Бреда Фридела, који у мају пуни 44. године.

Фудбал 03.03.2015 | 22:40
Чех иде - занимљиво је ко га мијења?!

Како јавља "Дејли Телеграф", Чех одлази са Стамфорд бриџа због мале минутаже, јер предност има Тибо Куртоа, а интересовање за чешког чувара мреже показали су Арсенал, Ливерпул, Рома, Пари Сен Жермен и Монако.

Сјајни Куртоа ће без сумње и наредних година бити први избор Жозеа Муриња, који је место на клупи наменио Фриделу, коме на крају сезоне истиче уговор са Тотенхемом, што "плавци" планирају да искористе и доведу га без обештећења. Специјални је сличан потез направио и 2013. године када је довео тада 40-годишњег Марка Шварцера из Фулама.

Ако трансфер Фридела буде пропао, Мурињо има спремне замене у виду голмана КПР-а Роберта Грина, Селтиковог Грега Гордона, Шаја Гивена из Астон Виле и Џона Рудија из Норича.

Амерички чувар мреже је током каријере одиграо 450 утакмица у Премијер лиги за Ливерпул, Блекбурн, Астон Вилу и Тотенхем, чији је члан од 2011. године.

Коментари / 0

Оставите коментар