Пјсма о Путину хит на интернету

Песма руске певачице Марије Јакушеве „Мој Путин“ за само неколико дана направила је пометњу у онлајн свету – прегледана је више од милион пута, што су приметили и бројни светски медији који су писали о њој.

Занимљивости 31.01.2015 | 17:40
Пјсма о Путину хит на интернету

Двадесетдеветогодишња Марија Јакушева, чије је уметничко име Машени Мај, долази из трећег најмногољуднијег руског града, Новосибирска.

„Успркос свету, враћаш нам Крим, и након тога, слободан од свих, обновићеш наш савез. А шта је са мном? Очарана сам и опчињена...“, стихови су песме која је део Јакушевиног албума који је издала прошле године.

У првом делу спота видимо је у хаљини руских боја, у којој, подижући руке, позива Путина да је поведе са собом „у боље сутра“.

У другом делу носи хаљину боја украјинске заставе па се налази у рушевинама, притом молећи председника Русије да је избави и води са собом.


Млада патриоткиња између осталог пева: „Ти си Путин, ти си тако Путин, желим бити с тобом, вриштим за тобом, поведи ме са собом“, преноси Тхе Мосцоw Тимес.

Извор: РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ССР

31.01.2015 18:25

Да да и треба да му певају .РУСКИ ПОНОС :)Ма отом потом и ми цемо насем Доди неку песмицу посветит .Заслузио цовек ,,ДА САМ КРАО КРА О САМ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаганда

31.01.2015 18:53

Ради се само о пропаганди руског руководства.

ОДГОВОРИТЕ