Фејсбук разара бракове!

Звучи невероватно, али узрок сваког трећег развода у свету је најпопуларнија друштвена мрежа Фејсбук.

Информационе технологије 27.01.2015 | 12:04
Фејсбук разара бракове!

Звучи невероватно, али узрок сваког трећег развода у свету је најпопуларнија друштвена мрежа Фејсбук. Тако бар наводе растављени супружници, оптужујући једно друго да износе интиму на овај начин, дописују се и флертују са виртуелним пријатељима (најчешће непознатим особама) и проводе много времена четујући и запостављају породицу.

Истраживање адвокатске канцеларије у Великој Британији открива да је у чак 66 посто случајева развода због друштвене мреже разлог заправо било неверство једног или чак оба партнера. Осим тога, већина корисника уредно пријављује емотивни статус, па испада велики проблем када супружник открије да је његов дугогодишњи брачни друг "сингл".

У последње време трзавице узрокују и супротни ставови партнера о томе да ли би требало постављати фотографије своје деце, као и слике из стана, са летовања, прослава, јер огроман број непознатих знатижељника на овај начин може да дође до разних информација и злоупотреби их.

Истраживања показују да жене више воле да се ескопонирају него мушкарци, а посебно мајке желе читавом свету да покажу како су се породиле, како је њиховој беби никао први зубић, да дете има нову играчкицу, одело, бициклу, уме да скија...

Извор: Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

XПС

27.01.2015 11:15

И све це бити висе разорених бракова због друствених мреза јер на друственим мрезама су људи стално у искусењу да пробају забрањено воце и то тиња у цовјеку колико год то потискивао и испољава се у кризним ситуацијама у браку, вези и слицно. Увјек се надје наводно неки пријатељ или пријатељица који вас као све разумију и аминују све сто ви казете а у ствари све претварање са намјером да се проба забрањено воце :-))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

27.01.2015 14:16

Зивио мени онај сто је измислио овај Фацебоок сто година. Док њега није било швалерација је била на најнизем нивоу. Сада п* ко салате. Надам се да и овдје има швалера и швакерки који це ме подрзати. Или су све озбиљни породицни људи и зене којима непада на памет тако несто. Видјецемо по минусима хаха.

ОДГОВОРИТЕ