Прњавор: У саобраћајки погинуо отац три кћерке

У несрећи код Прњавора настрадао Предраг Стојаковић (38). Призор је био језив - рекли су за "Новости" ватрогасци.

Република Српска 26.01.2015 | 08:36
Прњавор: У саобраћајки погинуо отац три кћерке

Тридесетосмогодишњи П. С. из Парамија, код Прњавора, настрадао је у суботу предвече, у тешкој саобраћајној несрећи на магистралном путу Бањалука - Клашнице - Прњавор, у прњаворском насељу Лишња, саопштила је у недељу полиција.

"Новости" сазнају да је живот изгубио Предраг (Веселка) Стојаковић. Он је преминуо одмах, на месту удеса, од јачине судара његовог аутомобила "џета", којим је управљао, и теретног возила "волво", којим је управљао Александар Шормаз (48), из Мркоњић Града.

- Мада смо од тренутка дојаве на место удеса стигли за непуних 15 минута, у оштећеном аутомобилу уочили смо беживотног тело мушкарца. То нам је потврдило и пристигло медицинско особље. Међутим, успели смо да извадимо настрадалог тек уз употребу специјалног алата. Призор је био језив - рекли су за "Новости" прњаворски ватрогасци.

На увиђају се појавио и дежурни тужилац бањалучког окружног тужилаштва. Истрага треба да утврди да ли је основана прва, незванична верзија да је до несреће дошло тако што је Стојаковић са проширења поред десне ивице коловоза укључио се у саобраћајну траку којом се кретао Шормаз магистралним путем из Прњавора у правцу Клашница. Сумња се да је тада и дошло до судара, који је за Стојаковића био кобан.


ПОРОДИЦА

ПРЕМА сазнањима "Новости", настрадали Предраг Стојаковић је био изузетно добар и вредан човек. Бавио се пољопривредом, а није бирао ни друге послове како би прехранио четворочлану породицу. Пре неку годину прерано му је умрла сестра. Иза њега су остали супруга и три кћерке, које иду у први и други разред средње, а најмлађа у девети разред основне школе.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

муња

26.01.2015 07:47

Од Бога је, не смијемо се љутити на Бога.Жалост је велика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

26.01.2015 08:02

Страсно! Миња казе од бога је? Бог толико воли људе, а нароцито дјецу да их оставља да гину ко врапци, а децу оставља без храниоца! Вјероватно це реци "тако је записано".

ОДГОВОРИТЕ
Name

не могу да вјерујем

26.01.2015 09:43

Муњо,право си муњен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

26.01.2015 12:31

Ста реци на овако тузну вијест. Залосно! А и тај дио пута је стварно катастрофа. Свакодневно удеси

ОДГОВОРИТЕ