Најнеобичнији хотели

Постоје хотели у којима удобност и луксуз нису примарни. Десет угоститељских објеката који се драстично разликују од слике коју имате о месту где бисте провели одмор или медени месец с разлогом је доспело на листе најчуднијих хотела на планети.

Занимљивости 22.12.2014 | 10:35
Најнеобичнији хотели

Услуга у соби кад год пожелите, оброк по избору, најлуксузнији намештај, најскупља постељина... У многим хотелима госте дословно један позив дели од сваке жеље.

Наравно, све то кошта, али је вредно одмора и уживања. Међутим, постоје хотели у којима можете да заборавите на луксуз, удобност и послугу „на дохват руке“.

Једино на шта можете да рачунате су невероватне фотографије!

О њима се прича и редовно су на листама најчуднијих хотела. С разлогом, поручују упућени.

Звезде наше галерије су: скулптура у облику човечијег црева белгијски хотел "ЦасАнус", затим палата изграђена потпуно од соли која се налази у Боливији (Палацио де Сал), "Дог Барк Парк Инн" који ће одушевити љубитеље паса, као и посластица за фанове Толкинових јунака подигнута у Вудлин парку на Новом Зеланду (Тхе Хоббит Мотел).

Можете видети и хотел (Нулл Стерн Хотел) у којем сте једина звезда ви јер сте смештени у швајцарском бункеру из доба Хладног рата, јапански вид штедње простора и у осмишљавању преноћишта, понос шведских хотелијера – хотел од леда (ИцеХотел) који се сваке године гради изнова, хотел "В8" у Немачкој у којем ћете ноћ провести у аутомобилу и шведска шумска брвнарица (Форест Хут Хотел).

Коментари / 0

Оставите коментар