Пријетио дјевојци пиштољем јер неће да се уда за њега

Фериз Халиловић (50) из мјеста Сухача, код Новог Града, осумњичен је да је пиштољем пријетио својој готово три деценије млађој дјевојци Сеиди Цинац из тог града, јер је одбила да се уда за њега.

Босна и Херцеговина 24.11.2014 | 21:20
Пријетио дјевојци пиштољем јер неће да се уда за њега

Све се догодило у недјељу навече, када је, како нам је незванично потврђено, крећући се до куће Сеиде Цинац (21), Халиловић, док је био у возилу, на локалном путу испалио неколико хитаца у ваздух, да би након тога дошао пред њен дом, а потом пријетио њој и њеном брату Е.М., који се ту нашао.

У ЦЈБ Приједор казали су да су, одмах по пријави, коју је Полицијска станица Нови Град запримила од Сеиде Цинац, изашли на мјесто догађаја, те обавили увиђај.
"Засад не можемо дати више детаља о овом случају, јер је истрага у току", казали су из полиције.

Како се незванично сазнаје, разлог пријетњи и пуцњаве је то што је дјевојка од Халиловића одбила вјеренички прстен, као и да се за њега уда, што је њега, како смо успјели сазнати, веома повриједило и разљутило, те подстакло на овакав чин.

Његове комшије о свему причају у невјерици, уз ријечи да "тако добар, вриједан, радишан и племенит човјек, какав је Фериз, никада не би учинио овако нешто".

Они додају да је Халиловић особа која је увијек ту за своје комшије, те да се бави пољопривредом, да има своју њиву коју свакодневно обрађује и да помаже сваком коме је помоћ потребна.

"С њим проблема никад није било", испричао нам је један од Халиловићевих комшија.
О овом случају обавијештен је и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наредио да се након комплетирања предмета овом тужилаштву достави извјештај о почињеним кривичним дјелима угрожавање безбједности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Суљо

25.11.2014 08:37

Будала !

ОДГОВОРИТЕ