Београд: 1.000 људи одаје почаст убијеном Марку

Више од 1.000 људи већ се окупило испред цркве Светог Марка да одају пошту убијеном навијачу Црвене звезде Марку Ивковићу, који је синоћ трагично убијен у Истанбулу, где је отишао да присуствује кошаркашкој утакмици Евролиге између Галатсараја и Црвене звезде.

Србија 22.11.2014 | 18:21
Београд: 1.000 људи одаје почаст убијеном Марку

Црква у центру Београда, мала је да прими све оне који желе да уђу и запале свећу у част двадесетпетогодишњег момка из Земуна, који је у петак увече убијен у сукобу навијача црвено - белих са турском полицијом и присталицама Галатасараја.

Навијачи Црвене звезде у суботу, током фудбалске утакмице са Радничким у Крагујевцу, нису навијали читаво прво полувреме, а једини транспарент на трибинама стадиона Чика Дача био је онај са именом страдалог навијача.

Убиство навијача Црвене звезде подигло је цео регион на ноге, а посебно огорчени били су житељи некадашње СФРЈ.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

1389

22.11.2014 17:56

Нека ти је вјецна слава,поцивај у миру.Убицу,крвника нека стигне Бозија казна,која је и нај праведнија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

22.11.2014 18:14

Убијен само зато што је србин, цијели свјет се труди већ више од 20 година истрајати на теорији да то није злочин,да је то могуће урадити и проћи некажњено, то је чак и пожељно, након дрона, очигледно да је кренула машинерија која се неће зауставити ни након овога. Друкчије се не објективно не може објаснити све ово што се дешава од стране ФИФА, УЕФА, Савеза Италије, Грчке, Албаније, Евролиге, Олимпијског комитета, Рукометне федерације итд. Играли су и други у Цариграду,доводили навијаче и грци и шпанци и Литванци...

ОДГОВОРИТЕ