Ученици у Лопарама реновирају школу

Група ученика Средње мјешовите школе Вук Караџић из Лопара, захваљујући Омладиској банци, успјела је реновирати радионицу за практичну наставу електротехничке школе.

Република Српска 11.11.2014 | 22:12
Ученици у Лопарама реновирају школу

Омладинска банка Лопаре у току ове године обезбједила је 20 000 КМ да би се реализовало 7 пројекта који доприносе развоју ове локалне заједнице.  Док је посредством Фондације Мозаик обезбијеђено још 20 хиљада за реконструкцију водовода.

Омладниска банка Лопаре, под покровитељством Фондације Мозаик, у овој години обезбједила је средства за реализацију седам пројеката из области инфраструктуре и културе.

Фондација је уз помоћ јапанске дуванске индустрије обезбједила и средства за реконструкцију водовода у двије мјесне заједнице на територији ове општине.

Из општине Лопаре истичу да сарадња са Фондацијом Мозаик траје три године и даје значајан допринос развоју ове локалне заједнице.

(БН ТВ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

пипери

11.11.2014 21:36

Из ове фондације се није могао узети новац за санацију сколе јер иста није била угрозена поплавама.Обнављање скола сноси Милорад Додик и његова Влада колико је свима нама познато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица

11.11.2014 21:59

Влада РС ништа није помогла јадни народ Мајевице. Не знам сто им не вратисе из Лопара и оних 320 КМ

ОДГОВОРИТЕ