Највеће заблуде о фармеркама

Неке смо толико пута чули да смо им готово поверовали...

Мода и љепота 31.10.2014 | 07:20
Највеће заблуде о фармеркама

Скини џинс је за мршаве људе

Скини џинс фармерке импонују готово свима јер визуално издужују ноге и погрешно је веровати да одговарају искључиво мршавим женама. Жене с облинама свакако би требало да избегавају широке кројеве фармерки који ће их визуално још проширити и скратити им ноге. Јако је важно коју нијансу скини фармерки ћете одабрати. Ако имате облине, свакако ће вам боље стајати тамне фармерке, а оне јако бледе ипак најбоље стоје витким женама.

Фармерке треба опрати након сваког ношења

Џинс је материјал који је осмишљен да траје, и да буде издржљив. Истина је да ће вам фармерке након сваког прања бити чисте, али исто тако ће постајати све слабије, и блеђе. Ако желите да им продужите животни век, перите их што ређе и редовно их проветравајте. Наравно, када су прљаве и када шире неугодне мирисе, не преостаје вам ништа друго него да их убаците у машину.

Балетанке одлично иду уз звонцаре

Потпуно погрешно. Фармерке трапез кроја иду искључиво уз високе потпетице. Правило је да би звонцаре, када носите штикле, требало лагано да додирују под. Ношење звонцара или фармерки широког кроја уз ниску обућу визуално ће вам само скратити ноге, што никако не изгледа добро. Осим ако немате ноге попут Тејлор Свифт.

Ако стајете у њих, купујете их

Фармерке су један од најзахтевнијих одевних комада који можете да купите. Не би требало да их купујете само зато што стајете у њих, већ ако станете у њих и још вам притом одлично стоје. Водите рачуна о томе како изгледају позади, да ли су преплитке, да ли вам одговара крој с џеповима или без њих, као и какви вам џепови најбоље пристају.

Коментари / 0

Оставите коментар