Шта о вама говоре ципеле које носите

Свака жена би желела да има орман пун ципела, али увек постоје оне најдраже које се најчешће носе, а тако много говоре о вама..

Мода и љепота 29.10.2014 | 10:55
Шта о вама говоре ципеле које носите

Ципеле доста откривају о карактеру особе која их носи, нарочито ако видите ту особу неколико пута заредом у истом типу обуће, што значи да јој је то омиљена обућа.

Тако високе пете с отвореним прстима носе жене које отворено показују своју женственост, воле да се други окрећу за њима и флертују на све стране.

Ципеле с платформом говоре да се ради о жени која се грози уклапања у масу око себе, тачно зна што воли и жели, а карактер јој је чврст и непопустљив.

Салонке ће увек бити на ногама суздржане, умерене жене којој су на првом месту у животу ред, рад и дисцплина, без одступања без обзира на околности.

Каубојке или чизме с високом саром носе врло осетљиве, достојанствене и храбре особе које могу да имају неугодно директан и искрен карактер, а не боје се да узврате ударце једнаком снагом којом их примају.

Балетанке су обућа сањарки, вечних девојчица чија машта никад не престаје да конструише неки диван свет око њих.

За крај, патике су знак опуштених, лежерних жена које не брину ни најмање о томе шта ће околина да мисли о њима, а једино их занимају њихове жеље.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар