Лукач и Шкулетић: Боли, али су пуно бољи!

По изласку из свлачионице, фудбалери Партизана нису крили да им је тешко због пораза у дуелу са Бешикташом.

Фудбал 24.10.2014 | 16:00
Лукач и Шкулетић: Боли, али су пуно бољи!

Фудбалери Партизана сложни су са оценом да су у четвртак, на свом стадиону изгубили од много боље екипе - турског Бешикташа.

По изласку из свлачионице, тешко су бирали речи. Противнику су спортски признали да је бољи.

"Не сећам се да нас је неко тако надиграо као Бешикташ вечерас. Били су доста доминантнији од нас", почео је голгетер Партизана Петар Шкулетић.

Упркос томе што су црно-бели доживели најубедљивији евро-пораз на свом терену, домаћи фудбалери добили су аплауз целог стадиона. Заслужили су га приказаном борбом током свих 90 минута.

"Остаје жал што смо примили гол у последњим тренуцима првог полувремена и што Жиле (Андрија Живковић) није искористио велику шансу код резултата 0:1. Можда би се тада закувало и било неизвесније", додао је Шкулетић и закључио:

"Реално, много су боља екипа од нас".

Голман Милан Лукач такође је био утучен.

"Тешко је било шта рећи после оваквог пораза. Није срамота изгубити од добре екипе. Видели смо да и много јачи у Европи примају по шест-седам голова... Али, много боли. Хвала навијачима за сјајан амбијент и за подршку у овим тешким тренуцима", рекао је први голман црно-белих.

"Окрећемо се Суперлиги, која је наша реалност. Морамо дигнуте главе да изађемо из ове непријатне ситуације и да се окренемо утакмици против Јагодине, која нас очекује већ у недељу".

Капитен Партизана Војислав Станковић оценио је да је његов тим наивно примио голове, иако је Бешикташ "много боља екипа".

Пред екипом Марка Николића су још три утакмице у Лиги Европе, али су сви у свлачионици свесни да им је тренутно најважнија борба на домаћим фронтовима.

Црно-белима следе дани каквог-таквог одмора и припреме за још једну напорну седмицу, која ће за њих почети у недељу, утакмицом против Јагодине у гостима. Потом ће играти против ОФК Београда, па оног тамо викенда против Војводине.

Коментари / 0

Оставите коментар