Хапшења у Зворнику и Тузли

Девет лица ухапшено је у Зворнику, двије на подручју Тузланског кантона, а једна у Високом у оквиру акције "Голф", која се проводи од јутрос на подручју Тузланског и Зеничко-добојског кантона, као и у Зворнику, потврђено је у Центру јавне безбједности Бијељина и МУП-У Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 24.10.2014 | 13:25
Хапшења у  Зворнику и Тузли

Девет лица која се доводе у везу са извршењем тешких крађа и продајом дроге ухапшено је данас на подручју Зворника и предато у надлежност МУП-а Тузланског кантона, речено је  у Центру јавне безбједности Бијељина.

Током полицијске акције претресено је 14 локација и пронађени предмети који се доводе у везу са извршењем кривичних дјела која се овим лицима стављају на терет.Срна незванично сазнаје да су међу ухапшенима Жељко Ракић звани Ћине, Саво Манојловић, Благоје Влачић и Радивоје Секулић, сви са подручја Зворника, а већина ухапшених од раније су познати полицији.

У акцији су учествовали припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске, односно припадници ЦЈБ Бијељина, зворничке полиције, јединице за подршку Бијељина и Зворник, крим-полиције ЦЈБ Бијељина, као и припадицима МУП-а Тузланског кантона.Акција је изведена по наредби Кантоналног суда Тузла и у координацији са Кантоналним тужилаштвом.Портпарол МУП-а Тузланског кантона Изудин Шарић рекао је Срни да су у оквиру акције "Голф", која се проводи од јутрос на подручју Тузланског и Зеничко-добојског кантона, као и у Зворнику, ухапшене и двије особе на подручју Тузланског кантона, а једна у Високом.

Шарић је навео да ће ухапшена лица бити приведена у просторије МУП-а Тузланског кантона ради криминалистичке обраде, након чега ће бити предати у надлежност Тужилаштва на даље поступање.Он је рекао да су у претресу у Високом одузета два аутомобила и додао да су код лица пронађени лап-топ, уређаји за навигацију, алати за обијање возила, мобилни телефони и одређени резервни дијелови путничких возила.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

моки

24.10.2014 11:45

Без притвора и осуде само сте им подигли рејтинг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цх

24.10.2014 13:16

Треба их дозивотно осудити

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС=РС

24.10.2014 15:21

Вратиће се они (лопови) прије полиције кућама. Јер наше судство не ради како треба. Узеће пар хиљада марака и пустити лопове куци. СРАМОТА -БРУКА, КОРУПЦИЈА! ПРОПАСТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

саво

24.10.2014 21:54

сваке године се они хапсе по јеном! и изадју за два дана из затвора ако их тамо идрзе та иста два дана !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легија

27.10.2014 13:59

Па за ту стоку зна цијели Зворник,ухапсе их па их пусте,то треба у мраку сачекати и пресудити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАВРАН

16.12.2014 11:00

ПОГРЕСНО СЕ ХАПСЕ ОВИ ЉУДИ. ХАПСИТИ ПРВО ТРЕБА КОРУМПИРАНЕ СУДИЈЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

26.06.2016 07:14

Немојте бити смијесни. Ово је полиција само хтјела да показе да несто ради. Не смију да хапсе праве лопове, па онда било кога. Кад се неком натоваре на ледја, не силазе. Ста цемо са корумпираним полицајцима, лоповима сарадницима у полицији и инспекторима наркоманима? Ниста, њих нецемо пљувати? А Легија?

ОДГОВОРИТЕ