Траже се спавачи, на одређено време!

Међу бројним огласима за посао на хрватском порталу МојПосао ових се дана налази и један сасвим необични оглас којим се нуди ни мање ни више посао - спавача.

Занимљивости 01.10.2014 | 17:00
Траже се спавачи, на одређено време!

Послодавац који је објавио оглас, загребачка компанија К&К промоција, тражи два спавача до 10. октобра, и то за Перфецта Дреамс, малопродајни ланац специјализованих салона који се баве продајом душека, кревета и пратеће опреме.

У опису посла у огласу се наводи да се траже два кандидата (мушка и женска особа) који ће обављати промоцијски посао спавача, 'тестера' кревета тог малопродајног ланца.

"Уколико волиш спавати и сматраш како је посао спавања твоје идеално занимање, пријави се на конкурс!", наводи се у огласу.

Међу условима које треба да испуне потенцијални "спавачи", осим да воле да спавају, су још и да имају Фацебоок профил, комуникацијске и промотивне вештине, да воле изазове и сматрају се довољно храбрим да се супротставе конвенционалном.

Од кандидата се тражи и отворени ум, да промене виде као нешто позитивно, да воле неформално радно окружење, забављају се или да се одмарају на радном месту, да су лако прилагодљиви и да имају искуства у - спавању.

Предност приликом одабира имаће кандидати који пошаљу најзанимљивије мотивацијско писмо, чему треба приложити и биографију, а да није само битно спавање наводи се и да је потребно напредно знање енглеског језика.


Коментари / 1

Оставите коментар
Name

визбагер

02.10.2014 08:25

Наслов би могао бити од Ал-Каиде!-:))

ОДГОВОРИТЕ