Далибор Трапара сјекиром напао волонтере СДС

Члан Српске радикалне странке доктор Војислав Шешељ и кандидат на листи Социјалистичке партије Републике Српске за посланика у Парламентарној скупштини БиХ Далибор Трапара,јуче је сјекиром насрнуо на штанд СДС-а у Источном Сарајеву и на дјевојке које су на том штанду дијелиле пропагандни материјал.

Република Српска 01.10.2014 | 15:04
Далибор Трапара сјекиром напао волонтере СДС

Трагедија је,на сву срећу избјегнута,али се поставља питање,ко се све може кандидовати и да ли ће Трапара или његова странка због кривичног дјела које је починио бити кажњени?

Далибор Трапара већ мјесецима води интернет кампању против СДС-а притом не бирајући средства и начин да увриједи кандидате те странке.

Када му је то постало мало окомио се на штандове и волонтере,омладину СДС-а. Прво је кренуо са вербалним увредама и највулгарнијим псовкама упућеним дјевојкама које су дијелиле пропагандни материјал на подручју општине Источна Илиџа, а потом је отишао до своје куће, узео сјекиру и насрнуо на штанд.

,,Кренуо је на нас.Говорио је да се одмакнемо,псовао,викао да смо фашисти.Ми смо се склониле а он је напао на штанд.Онда се мирно вратио кући.Срећа да је ту био командир станице полиције,који је дошао по дијете из обданишта,и он је позвао полицију'', свједочи Милица Станишић волонтер СДС-а.

,,Док СДС све грађане Републике Српске позива на јединство и заједнички циљ,који се зове опоравак Републике Српске,кандидати владајуће коалиције нападају штандове СДС-а и дјецу која ту раде'',каже предсједник општинског одбора СДС-а Источна Илиџа и замјеник предсједника те странке Предраг Ковач и додаје:

,,Ово је још један разлог да позовемо све бираче у Републици Српској да изађу на изборе 12.октобра и да промјенимо власт.Свима нам је циљ да живимо у земљи и којој слободно можемо износити све ставове па и политичке''.

,,Штандови СДС-а никога не иритирају.Ту су млади људи који шире позитивну атмосферу,који желе промјене и поручују грађанима да је дошло вријеме да се живи нормално'', истиче потпредсједник СДС-а Огњен Тадић и додаје:

,,Жао нам је што људи из владајуће коалиције нису уважили наш позив да водимо нормалну и мирну кампању,јер само у таквој кампањи људи могу да донесу нормалу одлуку.Можда је ово примјер који показује ко Републици Српској жели добро и ко штити младост Републике Српске''.

Далибор Трапара,члан Српске радикалне странке доктор Војислав Шешељ и кандидат на листи Социјалистичке партије за посланика у Парламентарној скупштини БиХ,приведен је након  напада сјекиром на волонтере СДС-а изадржан у полицијској станици.Из СДС-а поручују да су подјели кривичну пријаву против Трапаре и упутили приговор Централој изборној комисији.

Постављају и питање: Зашто кандидати на изборима уз кандидатуру не достављају и љекарско увјерење?

Како је могуће да је за било које радно мјесто,од чистачице до директора,потребно љекарско увјерење, док за било коју функцију од општинског одборника,преко посланика до предсједника Републике тако нешто није потребно?

БН ТВ

Коментари / 33

Оставите коментар
Name

Василије

01.10.2014 13:16

Бог силу не воли, сила Бога не моли-стара је ријеч. Зато ће сви силници који су 9 година на власти, сада отићи у неповрат! Силеџијство им је од великог баје наслијеђено. Боје се сасвим сигурног пораза па употребом силе желе опстанак. ФУУУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕПИР

01.10.2014 13:16

ПОЦЕЛО ЈЕ ПОЦЕЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прпа брале...

01.10.2014 13:24

Није нимало чудно што су нервозни... Избори су за њих одавно изгубљени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦ

01.10.2014 13:39

Мало му је једна странка, а памети нема. Логично. Сви би у политичаре, куку нама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

01.10.2014 13:59

Хахахаха, комедија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

01.10.2014 14:05

Кандидат социјалиста иначе члан Српске радикалне странке - каква је то комбинација !?! Као велики штрумпф и гаргамел у једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тб

01.10.2014 14:36

Завршна трибина СНСД је вечерас у Требињу толико је то не нормално, организовати овако у овом времену да ме је срамота што сам и сам симпатизер.Колико су смо народних и порезских пара уложили у овај објеслук?СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

маријанац

01.10.2014 14:47

Има ли у тим Социјалистима иста нормално ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симпа савеза

01.10.2014 15:36

Шта ће човјек кад је болестан. Уз Петра Дјокицу и коалицију на власти, калеми се само "курв* и фук*ра" и болесни, као што је тај момак. Да је дирао те дјевојке, био би премлаћен да упамти. Овако, пошто се искалио на том штанду, нека га носи Додику као доказ. Док је овог народа, биће и штандова за СДС и све остале странке савеза за промјене. Једна сјекира, промјене не може зауставити. Још десетак дана дијели РС од изласка на сунце, а из додиковог џепа и џепа његових тајкуна. Ускоро ће бити опозван и амбасадор у Србији. И бивши предсједник владе Александар Џомбић ће морати објаснити многе ствари. Пред инспекторима наравно. И многи други багрови наравно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

01.10.2014 15:52

Таквом не треба повјерити ни овце да цува а и неспорно је да му треба осим љекарског и увјерење од психолога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невидљиви Ф 17

01.10.2014 16:37

Готови су и поразени СТО ПОСТО СВИ НА ИЗБОРЕ ДА ИМ ДОКАЗЕМО КО ЈЕ ПРАВИ ПРЕДСЕДНИК СВИХ ГРАДЈАНА РЕПУБЛИКЕ СЛОБОДНЕ СРПСКЕ. ЗИВЕО САВЕЗ ЗА ХИТНЕ ПРОМЕНЕ ВЛАСТИ ЦРВЕНИХ И НЕРВОЗНИХ БАГРИ СА КОАЛИЦИЈОМ КАКВА ЈЕ ТО КАМПАЊА СА СЕКИРАМА ТО НИЈЕ БИЛО НИ У КАМЕНО ДОБА. ПОБЕДА ОГИ НАПРЕД ЗИВЕО СДС И САВЕЗ ЗА ХИТНЕ ПРОМЕНЕ, СРЕЦНО! А ЈОС СРЕТНИЈЕ ОД 13 ОКТОБРА В.Н.......И Ф.17

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

01.10.2014 17:12

Завршна трибина СНСД-а је људи мили СРАМОТА. Толико је новца уложено да је то неизмјерљиво. Толико мајица, толико оловака, толико упаљача, довели бенд, неколико стотина застава и цијели град облепљен билбордима, пиће иде пакетима и то све од наших пара. СИГУРНО ОД ОВОГА СЕ МОГЛО ОБНОВИТИ БАР 30 КУЋА НАСТРАДАЛИХ У ПОПЛАВАМА. ТО СУ НАШЕ ПАТРИОТЕ ШТО БРИНУ О СВОМ НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не мојте ме зезати

01.10.2014 17:44

Коалиција социјалисти и Сесељеви радикали???? Хаа хха ха ххахах... Они су промасли вијек. То су људи прослости, ниста, нуле...а ста све нецу процитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

01.10.2014 18:03

Да се разумјемо, ово нема ниста ни са Републиком Српском нити са Српским Сарајевом, нити са Социјалистима или било којом странком. Ово су мајмун, тек сисао са гране и таквих назалост има свуда..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

01.10.2014 18:18

Зао ми је дјевојака...но ово нема ниста са Великом Србијом а јос мање са Социјализмом. Нити са било којим политицком идејом. Цовека треба уклонити за опсте добро и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добриња 4

01.10.2014 18:24

Ово је клошар каквог Добриња 4 није видјела!!! Крао је хуманитарне помоћи од дјеце са Косова и Метохије. Излазио на изборе а успио да има читавих 12 гласова, а сада је кандидат за ПС БиХ испред Социјалиста и Радикала Шантићевих. Доказ колики је то смрад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благи бозе...

01.10.2014 18:26

Ови РАдикали су Дарвинова изоста карика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радикали...

01.10.2014 18:29

Ово само мозе да додје од радикала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

01.10.2014 18:34

Хоце то од коалиције када цовек удје у коалицију са ДНС-ом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско

01.10.2014 18:42

РАДИКАЛ. Све је рецено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

01.10.2014 19:06

Случајно познајем Трапару, не баш најбоље али онако пар пута смо сједили заједно. Човјек не воли ни Додика ни СДС, добро СДС мрзи. Да смо паметни као што нисмо сви би узели за сјекире и полупали све штандове свих странака и све билборде са којих се смјеше ретуширана лица добро познатих лопова који обећају боље сутра. Од пензионера отимају за поплаве, регистрације аутомобила су поскупљале за око 100 КМ, возачке дозволе, личне карте и шта све не, а народ ни да гласа пусти... Јадна је ова омладина која лијепи плакате и дијели летке за дневницу, нико нема идеологију, сви траже своју рупу у овој канализационој колотечини што је 90 тих пуштена на улицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи моји

01.10.2014 19:09

Људи то су Радикали, незнају они другације. То и слепац види

ОДГОВОРИТЕ
Name

благоје

01.10.2014 20:09

Ако стварно мислите да ову багру склонете са сцене морате изаћи масовно на изборе и кулутурно, оловком да склонемо ово зло које коалиционо влада са овим напаћеним народом већ скоро 9 година, доста је , престанимо да трпимо!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аки

01.10.2014 21:08

Далибор Трапара је један силедзија којем нема мјеста у демократском систему РС . Али није то ниста ново. Изјаве предсједника Милорада Додика су такодје пуне силедзиски пријетњи, омалозавања и вриједјања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Пејановиц

01.10.2014 21:15

Од три ставке наведене у овом чланку "Члан Српске радикалне странке доктор Војислав Шешељ", "кандидат на листи Социјалистичке партије ", и "сјекиром напасти волонтере СДС-а" у политици су могуће само двије од три. Ако сјекиром нападнеш волонтере СДС-а и на листи си Социјалистичке партије, онда не можеш бити члан СРС-а др. Шешељ (они осуђују комунистичке злочине)... Ако сјекиром нападнеш волонтере СДС-а и ако си члан СРС др Војислав Шешељ, онда правиш аутогеноцид а не можеш ни бити на листи Социјалистичке партије јер се те двије крајности искључују. И на крају ако си на листи Социјалистичке партије а члан си СРС-а онда не можеш сјекиром нападати волонтере СДС-а јер си обавио историјско закопавање сјекира између четника и партизана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

01.10.2014 21:44

Лично знам овог пећинског човјека који је несрећним случајем залутао у тековине савременог доба. Осјећај ниже вриједности и недовољне интелектуалне супериорности изазвало је у овом неандерталцу бијес који је кулминирао оваквим срамним и нецивилизацијским нападом . Мислим да је крајње вријеме да психијатријске установе почну радити свој посао .

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар мањаца

01.10.2014 21:50

Требо их је исјеци сикиром зато сто су цланови злоцинацке партије сдс. Сви су васи у Хагу злоцинци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале бањалука

02.10.2014 09:41

Социјалистичка партија не оправдава овај чин недемократског начина испољавања политичких ставова. Нажалост десио се овај појединачни инцидент. Људи немојте генерализовати ствари. Социјалисти су много бољи. Живјела СП, напријед социјалисти!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Петар Мањаца

02.10.2014 10:22

За ово сто си написао се иде на робију.Страсно је каквих будала има око нас.Требо је исјеци дјевојцице казес?Лијеци се поремецена особо.И надам се да ово цита Јовициц и да це те врло брзо ухапсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ благоје Реалиста

02.10.2014 15:12

Кажете оловке у руке и да се ово може промијенити. Нема шансе, нисмо ми друштво дорасло тим промјнама, јер ови што представљају коалицију за промјнене ништа не могу промијенити осим цифри на својим банковним рачунима и катастарских извода у смислу повећања имовине. Праве промјене се праве сјекирама на улици као што су све земље урадиле само пар вјекова раније. Ми смо са тим закаснили јер смо се борили против страног окупатора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

02.10.2014 22:26

Немате ви појма људи ста писете уопсте те дјевојке нису биле разлог било цега..ја сам из Истоцног Сарајева поменути трапара се вербално сукобио са Гораном Сеховцем инаце одборником сдс и када му је Горан опсовао мајку која је инаце умрла изреволтиран је отисао куци по сјекиру..а поменути Сеховац је побјегао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

03.10.2014 07:18

Је ли ово нека грешка, радикал а представник социјалиста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познаник

05.10.2014 12:28

Не волим политику, поготово ову на тлу Републике Српске, али овог лудака познајем, њему нема помоци, дијелови су скупи и теско да це их неко пронаци.

ОДГОВОРИТЕ