Дуле: Олош се крије иза Човића и мене!

„Када брод тоне, неко мора и СОС да пошаље“, додаје тренер црно-белих поводом драматичне финансијске ситуације.

Кошарка 01.10.2014 | 17:30
Дуле: Олош се крије иза Човића и мене!

Сезона само што није почела, а Партизан се још рве са дуговима. Упркос најавама, ФИБА није скинила БАТ суспензију, црно-бели још немају право да региструје новајлије ангажоване у летњем прелазном року, што значи да би – ако се нешто не промени до викенда – првак Србије изашао не мегдан Солноку без Еда Мурића, Јаниса Кузелоглуа и Андреју Милутиновића.

Разумљиво, то ремети планове Душку Вујошевићу, који упозорава да би драматична ситуација у Хумској 1 морала експресно да се промени.
„Не постоји ништа ургентније што морамо да урадимо и немојте молим вас да ме питате за евентуални план Б односно шта ћемо да радимо ако ово не регулишемо. Нити могу, нити смем о томе да размишљам”, признаје Вујошевић у разговору за Спорт.

Трофејни стручњак уверава да су проблеми далеко већи од онога каквим их доживљава део јавности, па чак и његових сарадника у Хумској 1.
„Апелујем на клупски апарат да до краја схвати озбиљност ситуације и шта могу да буду консеквенце. Не причам зато што ми се прича или немам шта друго да радим. Рецимо, прошле сезоне, моја упозорења су свођена на лични хир, бежало се од озбиљности проблема. Није мали број оних, чак и у Партизану, који су мислили да су све то Дулетове стилско-реторичке фигуре, а у питању је била сува реалност. Шта да радим, морам да причам, понављам, јер када брод тоне, неко мора и СОС да пошаље“.

Вујошевић се осврнуо и на учестале коментаре да председник Црвене звезде Небојша Човић и он уништавају српску кошарку и да њихов дугогодишњи сукоб служи многима као параван.
„Партизан је клуб који годинама производи играче и резултате, али је било оних који су знали да ранији слабији учинак националног тима тумаче нашом доминацијом. Као што се накупило олоша, који се крије и позива на сукоб Човића и моје маленкости, који по њима уништава српску кошарку односно да су вечити ривали нешто најгоре за овај спорт на нашим просторима. А ја им поручујем да су вечити нешто најбоље за овдашњу кошарку. Само се свако бори за интересе свога клуба. Нисам приметио и да остали наступају у белим рукавицама”, рекао је Вујошевић за Спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар