И Жагубица тражи извињење од Звезде и Терзића!

Заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић затражио је извињење од функционера фудбалског клуба Црвена звезда Звездана Терзића.

Фудбал 30.09.2014 | 15:45
И Жагубица тражи извињење од Звезде и Терзића!

Разлог за такав захтев је то што је Терзић у интервјуу Тањугу у негативном контексту поменуо то место.

„У склопу кампање коју Терзић као генерални секретар Звезде води против фудбалских институција у земљи, дрзнуо се да на један врло некултуран и приземан начин, објашњавајући наводну неправду према свом клубу, покаже значај и велицину клуба тиме што ће се потцењивачки изразити о нашој општини коју је тиме желео да постави у статус безначајних појава“, наводи се отвореном писму које је потписао Јовкић.

Јокић је подсетио да је тим иступом деградирао и општину Жагубица и њене грађане.

„Уколико пати од амнезије, подсетићу га и на месну заједницу Ловћенац у општини Мали Иђош са којом је нераскидиво везан он и његова породица, затим прелепу Зобнатицу и наравно Бачку Тополу. Очигледно је да много паралела има његово одрастање са општином Жагубица коју је ставио у негативан контекст“, поручује се у писму.

Јовкић је додао и да очекује да Терзић извињењем „скине мрљу“ са спортског колектива који представља.

Терзић је прошле недеље, говорећи о наводним грешкама судија на рачун Звезде, поменуо и Жагубицу.

„Оне грешке на мечу против Напретка су инструисане. Свиран је непостојећи пенал за домаћина, док три за нас нису. Судијских грешака увек има и биће их, али да четири спорне ситуације буду на штету Звезде нема смисла. Ми нисмо Жаугубица, а то се није десило у последњих 50 година“, рекао је тада Терзић.

Само дан раније, критике на рачун тренера Црвене звезде Ненада Лалатовића стигле су од Црвене звезде из Малог Мокрог Луга, коју је стратег трофејног клуба такође помињао у негативном контексту.

„Господо драга из ’велике’ Звезде, како ствари стоје и како се одвијају тренутно ми испадамо велика Црвена звезда, а ви мала. Некада смо и ми незадовољни и судијским одлукама и Савезом, па ћутимо и радимо даље и не тражимо кривца около, него прво преиспитамо себе“, одговорили су Лалатовићу из мокролушке Црвене звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар