Враћају се шездесете

Све вам је изношено, ништа није модерно и довољно шик? Ако притом немате новца за бацање и куповину нових крпица, време је да завирите у шкриње мајки и бака.

Мода и љепота 28.09.2014 | 16:19
Враћају се шездесете

Добра вест за све даме је да се шездесете враћају у моду. Дугачке чизме изнад колена, мини-сукње са високим струком, хаљине А кроја свих боја и дезена.

Претражите ормане, прегледајте све ствари заостале из тог периода, испробајте комаде који вам се допадну, одаберите оне које можете да искористите или преправите. Довољно ће бити и ако то вече понесете малу браон торбу која је обележила слатке шездесете.

За дневну варијанту одаберите кратку једнобојну струкирану сукњу са широким плетеним џемпером у три боје, уз обавезну торбу и чизме.

Ако је сунчан дан, додатни печат стилу даћете ако ставите и велике (овалне) наочари за сунце. Ако, пак, идете у ноћни провод, нађите хаљину са дугим рукавима или без њих, сечену у струку. Нека материјал буде са геометријским шарама, детаљима попут перлица или пластике. Косу скупите у високи реп, шминком нагласите очи и бићете нова градска Твиги.

Коментари / 0

Оставите коментар