Тадић: Живот обичног човјека је приоритет

Савез за промене и СДС су представници народа и свих грађана Српске, због чека је изузетно важно да у непосредном контакту с грађанима сазнамо да ли је политика коју заступамо оно што је најбоље за РС - изјавио је кандидат за председника РС Огњен Тадић, обилазећи Републику Српску и дружећи се са грађанима.

Република Српска 23.09.2014 | 07:55
Тадић: Живот обичног човјека је приоритет

Он је казао да скупови широм Српске где је био до сада показују да постоји велико интересовање за СДС и Савез за промене, наглашавајући да је то последица чињенице да више од милион људи у РС очекује промене.

- Разговор са грађанима смо искористили да од грађана, из прве руке, сазнамо проблеме са којима се свакодневно суочавају. Разматрали смо решења за привредни развој, незапосленост, огроман дуг и корупцију. Посебну пажњу смо посветили и очувању породице и стварању услова за нормалан живот, како се људи не би и даље исељавали из РС - казао је Тадић. - Крајњи циљ нам је да живот просечне породице у Републици Српској буде бољи.

Он је позвао све грађане РС, без обзира на страначку припадност, да с њим разговарају, наглашавајући да је градња боље будућности РС заједнички циљ свих њених становника. Тадић је појаснио да ће Савез за промене, за разлику од садашње власти, у први план ставити интерес обичног човека, а не било које политичке елите.

- Приоритет ће бити и стварање поверење у институције РС, јер су оне њена најбоља заштита. У први план ћемо ставити и стварање доброг образовног система и друштва знања, као и претварање друштва нерада у друштво рада - рекао је Тадић.

Он је указао на чињеницу да је Милорад Додик упропастио РС и да последице тога на својој кожи осећају сви поштени грађани Републике Српске.

- Веома је важно да се десе промене које ће зауставити даље пропадање РС и грађани ће сада на изборима имати прилику да изаберу бољу будућност за себе и своју децу - поручио је Тадић.

Он је истакао да је веома битно да РС има што више пријатеља у иностранству, наглашавајући да ће том питању, након што буде изабран за председника, посветити велику пажњу.

- Ја гарантујем да ће сва пријатељства која РС тренутно има остати и након избора, с тим што ће она бити додатно унапређена. У првом плану се неће налазити интереси појединаца и странака, него целе РС - казао је Тадић.

Он је напоменуо да грађани не смеју заборавити девет година пропадања РС и економске проблеме, које је створила ова власт.

- Не смемо заборавити ни огроман губитак радних места и чињеницу да је РС напустило 30.000 младих људи - каже Тадић, истичући да покушаји стварања лажне слике стања у друштву неће заварати грађане РС.

Прво Београд, па Москва

Огњен Тадић је прокоментарисао и састанак Додика са Путином и додао да је нормално је да државници посећују једни друге.

- Када ја будем изабран, прво ћу посетити Београд, па онда Москву, како бих потврдио везе са нашим природним савезницима. Али, сада нам треба председник који ће се фокусирати на развој наше економије како бисмо побољшали животни стандард у РС, како би наши млади људи остали у земљи.

И то је суштина 12. октобра!

Извор: Вечерње новости

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

др Дабиц

23.09.2014 06:12

Драга брацо и сестре ја сам Бањалуцанин да знате колико има сколованих и способних људи науцних радника са искуством,који нису на листи-НИСУ ХТЈЕЛИУ АЛИ ИМАЈУ ВИЗИЈУ БУДУЦНОСТИ И НАЛАЗЕ СЕ У РАЗНИМ ТИМОВИМА САВЕЗА ЗА ПРОМЈЕНЕ И РАДИЦЕ (КАО У СРБИЈИ НЕМА ДВИЈЕ ПЛАТЕ) ВОЛОНТЕРСКЕ ПОСЛОВЕ БЕСПЛАТНО ЗА БУДУЦНОСТ СРПСКЕ. Бања Лука је свједок Трактористиних злоцина и русимо га овде. Засто Путин не долази у Бакинце крајем октобра вец у Београд (имате то на сајту РАСА ТОДЕЈ-ГЛАС РУСИЈЕ) Путин је за патриотске снаге,против геј параде Додика и Бориса,а подрзава Вуцица и патриотске Србе,није Нато бомбардовао Бакинце ,вец га на тенку довео на власт,а бомбардовао Србију(казе Бора Цорба ДЕЦУ НЕ МОГУ ДА ПРАСТАМ-ЗАСТО СУ ТВОЈИ МЕЦИ ИСЛИ КА МОЈОЈ ДЕЦИ...) Зивио нови предсједник зивио краљ(ОГЊЕН ТАДИЦ) Бице теско бице 90% за ОГЊЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

23.09.2014 06:17

У свему овом је битно ста цовјек мисли а не ста прица и обецава.Зато је битан цовјек и његов карактер а изгледа да господин Тадиц има и карактера и снаге и воље да се и доказе,стога му треба прузити сансу.Садасња власт се доказала и надам се вец давно пала на испиту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

23.09.2014 07:21

Огњену Тадићу треба дати шансу

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

23.09.2014 07:25

НАРОДЕ, ОГЊЕН ТАДИЦ И КАДА БИ ХТИО ДА БУДЕ ЛОС И ЦАК ДА СЕ СКОЛУЈЕ ЗА ТО НЕ БИ МОГАО ДА СТИГНЕ СВОГ ПРЕТХОДНИКА ДОДИКА НИ ПО ЦЕМУ ОД БАХАТОСТИ И НАДМЕНОСТИ КО САМ ЈА САМ ,А ТЕК ТИМ ЉУДИ КОЈИ СТОЈЕ ИЗА ДОДИКА ПА ТО ЈЕ ОД ЗЛА ОЦА А ОД ГОРЕ МАЈКЕ ОСТАНИМО МИРНИ ЗАВРСИМО ТО ДОСТОЈАНСТВЕНО ИЗАДЈИМО НА ИЗБОРЕ У СТО ВЕЦЕМ БРОЈУ И ОНДА ЦЕМО ЛАКО СА ОВИМА СТО СУ НАС ДОВЕЛИ ДО ГЛАДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

холланд

23.09.2014 08:02

Цуј Москву,требас Берлин посјетити ,а не Москву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хело Кити

23.09.2014 08:11

Господине Тадићу, хвала ако ништа бар за ове лијепе тренутке током кампање, када од Вас нисмо чули ни једно нестварно и лажно обећање, када смо се сви без разлике у етничкој или страначкој припадности могли осјетити грађанима, а прије свега људима о којима неко заиста мисли!!! Ви сте побједили и на прошлим изборима, народ је и тада подржао Вас, али паре, лаж и превара су одлучили да посљедње четири године живимо у мраку! Живим за 13. октобар, КАДА ЋЕТЕ СВИМА РЕЋИ ДОБРО ЈУТРО СРПСКА! НЕКА ВАС СРЕЋА ПРАТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

23.09.2014 08:22

Ми данас имамо Републику Српску у чијој власти седе подобни кадрови и тоталне незналице. Републиком Српском влада једна олигархија неспособних људи који имају купљене дипломе из Сремске каменице, Н.Сада и фабусчине којекакве са тзв. Високим школама из жита. Људи који имају знање и умеју нешто да ураде, људи који су храбри и одлучни бивају уништавани од режима који је створила ова власт и Милокрад Додицк. Данас у свим институцијама у РС запошљавају се само они који као коњи климају главом и слушају режим. Паметан и поштен човек ту нема никакву шансу зато мора да оде. Ова власт је КЛЕПТОМАНСКА, она мора бити смењена и уништена. Ово је систем који је створио Милокрад на пословним везама са Тајкунима. Овај систем је подређен мафији а не народу. Ово мора да нестане. ИЛИ ОНИ ИЛИ МИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мр. Шуњић

23.09.2014 08:34

Све је то лијепо што си нам рекао, надам се да ћеш успјети барем 10% обећаног урадити до краја мандата (побјеђује 100%). Једино ми смета што у свакој реченици стоји РС. Не можеш говорити свим грађанима, а у исто вријеме "српско". То није политички исправно, и подсјећа ме на мог оца превртанера. Док сам био дијете на зиду висио ТИТО, ја се замомчио на зиду Слобо, ја на врх Мајевице на зиду КАРАЏИЋ, ја се оженио на зиду ЛАКТАШЕНКО, ја спремам дијете у школу на зиду СДС застава... Ако је за боље свим грађанима, кажи једном гласно БОСНА! Нека се и несрби, и људи који не стављају вјеру у први план осјећају комотно. Нека се људи из Лукавице који раде у Сарајеву осјећају пријатно... Овако како јесте, нигдје нисмо добро дошли јер дјелујемо ко фанатици из Сјеверне Кореје! Извинимо се нашим комшијама за наше будалаштине, можда ће и они нама. Ако не желе, боже мој, њима на образ! Желим ти пуно здравља и успјеха у послу који је испред тебе, али година је 2014 и не долази Милетових 850.000.000 турака да нас турачи, нема ни 65.753.000 муџахедина. Вријеме је брзе технологије и савремене индустрије, пожури и набави коју машину и за нас овде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

23.09.2014 09:12

Тако је Огњене!!! Да живот буде живот, а не преживљавање!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

23.09.2014 09:47

Опусти се Огњене, предсједник си сигурно. Од тебе очекујем макисмалну подршку будућем Предсједнику Владе у борби против корупције и негативне селекције. Све су изврнули и поставили наопако. Мораћемо то довести у ред. Без реда и поретка нема цивилизованог живота и хљеба. Овдје је обичан а способан човјек гурнут на маргине. Доста је банде која је РС ставила у свој џеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

23.09.2014 09:48

Огромна енергија у народу је усмјерена ка твојој побједи.Бог драги це помоци и дати ти снагу да нас поведес из овог суноврата и вратис нам наду у бољи и праведнији зивот,а не у ову апатију и безнаде.Велика је одговорност на теби.Издрзи и имацес огромну подрску свих који су те изабрали

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

23.09.2014 11:48

Ако ниста Огњен је младји и љепси.Јест да нема ципелу број 50.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

23.09.2014 12:36

Оги је краљ!Доказаће то већ ове зиме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

23.09.2014 13:01

Знам да неце потеци мед и млијеко,знам да нема царобњака који нас мозе извадити из ове пропасти преко ноци али оцекујем праведну Српску у којој це сви имати право на запослење и зивот.Оцекујем да судови,полиција,тузиластва,инспекторати...конацно поцну радити по закону те да све оне који опљацкасе насу Отадзбину стрпају гдје им је мјесто,без обзира на странацку припадност.Огњен има мој и јос пет гласова моје породицде.Српска мора постати оаза права и правде инаце нас нема.Одрзи обецање или цес заврсити на тамној страни српске историје као Вук Бранковиц или Милорад Додик. СА ВЈЕРОМ У БОГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре холланд

27.09.2014 06:31

Неко Берлин, а неко Москву,зависи коме је ста близе. У сваком слуцају ти на то не мозес утцати.

ОДГОВОРИТЕ