Шабан Шаулић једва извукао живу главу

Шабана јурили да бију због 10.000 евра!Шабан Шаулић за длаку је избегао батине, и то пошто није испоштовао договор који је имао на једном приватном слављу у Хрватској.

Србија 22.09.2014 | 13:16
Шабан Шаулић једва извукао живу главу

Како се сазнаје, фолкер је у четвртак вече, заједно с Вики Миљковић, Кемалом Монтеном, Бокијем Милошевићем, Александром Пријовић и Фантастик бендом, певао на 40. рођендану жене једног познатог бизнисмена, а уместо договорених два сата, за која је добио 10.000 евра, наступао је само 45 минута.

Пошто је у тајности напустио свечану салу, поједини гости, који су у хрватским круговима познати као веома опасни, кренули су у потрагу за њим како би га вратили на бину и натерали да пева.

- Све је деловало нормално до тренутка кад су појединци схватили да се Шабан са супругом Горданом и сином Михајлом искрао из сале и упутио ка хотелу који је у власништву њиховог пријатеља Ћазима Османија, који је такође био на слављу. Они су опасни момци и Шабан није требало тако да се понаша јер је унапред добио хонорар да пева два сата, а певао је само 45 минута. Да их слављеница није зауставила, они би га нашли и свашта би било. С друге стране, Вики и чланови Фантастик бенда испали су прави професионалци и нису стали док последњи гост није отишао - наводи саговорник који се затекао на лицу места.

У току јучерашњег дана покушали смо да ступимо у контакт са Шабаном, али је његов мобилни телефон до закључења овог броја остао недоступан. Међутим, његова супруга Гордана каже да је Шабан мање певао јер је било и других певача.

- Шабан је, што се нас тиче, испоштовао договор. Он увек пева више од договореног, посебно кад нас на славље позову наши пријатељи. Овог пута је на наступу било још неких његових колега и не би било коректно да је само он певао. Драго ми је да неки желе да им пева до зоре, али то је немогуће - била је јасна Гордана Шаулић.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Змаx

22.09.2014 13:14

Ово је Сабан исто направио у Ванцоуверу просле године. Одлицан пјевац али дискутабилан карактер. Стари лисац направио концерта по Канади сваку ноц И тацно цувао глас свака пјесма кад треба да му га зада он пусти публику да пјева. Пјевао блок од 45мин И покусао да побјегне. Људи су толико били разоцарани..оцигледно му је то тактика...Стета а јако јако квалитетан пјевац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

22.09.2014 13:18

И требате да правите будалама идиоте који вас плаћају.Исто,оптимално је и да добијете батине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

22.09.2014 13:36

Засто није наплатио пјевање 45 мин, а не два сата, како зна паре узети. Стета сто га нису стигли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцак...

22.09.2014 14:16

Опасни момци,.. 120 минута - 10 000 евра,.. У октобру поједине странке умјесто 20 нуде ЦИЈЕЛИХ 50 КМ по гласу... Па народе, ЗАПЈЕВАЈТЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимо

24.09.2014 18:54

Да није мудар неби био тако целав. Преваранти

ОДГОВОРИТЕ