Зашто успјева веза између старије жене и млађег мушкарца

С годинама иде и искуство, а што више искуства у нечему имате, па и у сексу, то сте у томе бољи.

Занимљивости 19.09.2014 | 17:00
Зашто  успјева веза између старије жене и млађег мушкарца

Сексуална терапеуткиња Трејси Кокс дошла је до добрих објашњења за то зашто мушкарци воле да излазе са старијим женама.

У прошлости су се научници стриктно држали еволуционе теорије према којој мушкарци преферирају млађе жене, сматрајући да ће им оне родити више деце. Међутим, то више није случај. Истраживања су показала да
мушкарцима нису битне године, већ то како жена изгледа. Дакле, то је добра вест за све даме које су у својим тридесетим, четрдесетим или педесетим годинама још увек саме. Дакле, не треба да вас брине старење.

У студији недавно објављеној, 20-годишњи мушкарци имали су задатак да одаберу фотографију жене коју сматрају згодном. Мушкарци су упорно бирали фотографије 40-годишњакиња. Стога, даме, не треба да вас брину боре или постепено опуштање коже, јер сте и у својим средњим годинама мушкарцима чак и привлачније од млађих припадница лепшег пола. Ево зашто:

1. Знате шта радите
Једноставно објашњење: с годинама иде и искуство, а што више искуства у нечему имате, па и у сексу, то сте у томе бољи. Временом, из везе у везу, жене су се сусретале са бројним сексуалним ситуацијама, и партнерима. Тако да ће се у било којој ситуацији боље снаћи од млађих девојака.

2. Преузимате контролу
Због разлике у годинама, обоје претпостављате ко ће имати коју улогу. Обично старији партнер има улогу "учитеља", а млађи "ученика". Међути, већина жена, ипак, вођство у кревету препуштају партнеру. Али, ако она преузме сексуалну контролу, то аутоматски позитивно утиче на пенис.

3. Мислите на себе

Обично жени треба мало више времена да се сексуално узбуди него мушкарцу. Старије жене се због тога не извињавају, оне дозвољавају себи да се постепено узбуде, знајући да дужи секс и предигра само могу обома пријати.

4. Реагујете
Сваки мушкарац више воли физички несавршену жену, него ону савршено глатке коже која се у кревету не помера! Дакле, старије жене испољавају можда највеће сексуално оружје - реагујете. Мушкарци обожавају када жена реагује на сваки њихов додир, потез, али и узвраћа. Без веша, гола пред њим - ОВДЕ сазнајте шта све мушкарци у том тренутку помисле!

5. Имате самопоуздање
Љубавник који има самопоуздање - дефинитивно је најбољи љубавник. Важи и за жене, и за мушкарце! Многи стручњаци за секс управо то истичу као главни разлог зашто мушкарце привлаче старије даме.

6. Не плашите се да кажете шта желите
Најбитнија ствар коју млађе девојке могу да науче од старијих јесте: у кревету нећете добити оно што желите уколико то не тражите! Чињеница је да многе млађе девојке не желе да дају сексуалне инструкције свом партнеру јер се или стиде, или сматрају да ће он то схватити као критику, или мисле да би он то све већ требало да и сам зна.Истина је да многи мушкарци воле жене сигурне у себе, са јасним ставом шта желе и
отвореношћу да то и траже - пре ће се и они потрудити да им приуште задовољство!

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xy

20.09.2014 09:29

Врло једноставно,у свако доба кад год дама хоце,не треба виагра,ха ха ха,али зар није?

ОДГОВОРИТЕ