Туча навијача Сарајева и Игмана

Утакмица између Игмана и Сарајева у оквиру Купа БиХ која се игра у Коњицу била је прекинута због туче навијача.

Босна и Херцеговина 18.09.2014 | 10:50
Туча навијача Сарајева и Игмана

Како сазнаје "Аваз" од репортера с лица мјеста, у тучи је повријеђен полицајац, након чега је судија донио одлуку да се сусрет прекине.

Наиме, меч је прекинут код резултата 0:1 за гостујућу екипу. Наводно, прекид се догодио након што су се домаћи и гостујући навијачи потукли на Градском стадиону, након чега је главни судија Горан Параџик (Љубушки) одлучио повући екипе с терена у 49. минути.

Према посљедњим информацијама у тучи су теже повријеђени навијач Сарајева и два гледаоца  са трибина. Такође, у тучи је лакше повријеђен и један полицајац. 

По информацијама из Хитне службе Опште болнице Коњиц, након инцидента на утакмици у ову службу стигла су четири пацијента.

- Сви су задобили повреде главе, а након обраде пуштени су кући – речено је у Хитној служби Опште болнице Коњиц. Један од повријеђених је полицајац.

Након прекида  од преко 25 минута утакмица је настављена.

Јуче је и двадесетак навијача Фудбалског клуба Сарајево који су кренули у јутарњим сатима возом у Коњиц на утакмицу шеснаестине финала Купа БиХ такође изазвало инцидент када су напали кондуктера који им је затражио возне карте, а које нису имали. Навијачи су потом каменовали жељезничку станицу.

- Навијачи Сарајева који су кренули у Коњиц на утакмицу избачени су из воза у Хаџићима, а разлог је тај што нису имали возне карте. Након што су избачени, навијачи су каменовали аутобус који се саобраћао на релацији Илиџа-Тарчин - казао је раније данас за "Аваз" дежурни оперативац МУП-а КС.

По напуштању воза навијачи су се упутили пјешке путем М-17, у мјесту Дуповци навијачи су каменовали ГРАС-ов аутобус у покрету који је саобраћао на релацији Илиџа-Тарчин. Овом приликом на аутобусу је разбијено бочно стакло.

Након овог инцидента у полицијску станицу у Хаџићима позван је Е. Б. 1995. годиште на информативни разговор након чега је пуштен.

 

Коментари / 0

Оставите коментар