Пет одјевних комада за прелазни период

Пошто ће се ускоро спустити температуре, почели смо да размишљамо о гардероби за прелазни период коју просто обожавам. Тада можете да носите све – како комаде из летње колекције тако и по који из зимске. Данас вам откривамо 5 одевних комада за прелазни период…

Мода и љепота 15.09.2014 | 13:31
Пет одјевних комада за прелазни период

1. Карирана кошуља - Популарна је и ове године и просто је као створена за прелазне периоде! Сјајно иде уз џинс, може да се прилагоди сваком стилу и апсолутно је удобна и носива. Можете наћи оне од тањих материјала које без проблема можете да обучете и лети уз сукњицу или шортс, а уз фармерке и џемперак идеално ће употпунити ваш изглед за мало хладније дане. Изаберите неку у бојама које ће се најбоље уклапати уз вашу гардеробу и спремне сте за дане који стижу!

2. Бајкерска јакна - Бајкерске кожне јакне су модна класика! Током топлијих дана је обуците преко мајице без рукава, док у хладнијем периоду можете да правите слојеве са дужом туником и џемпером на раскопчавање, а ту су и ешарпе као модни детаљ. Изгледаћете младалачки и модерно. Кожна јакна је дефинитивно одевни комад за који не треба да жалите паре!

3. Кратке чизме - Кратке чизме од преврнуте коже можете да носите чак и лети. Изгледаће супер секси уз тексас шортс или летњу хаљину, а феноменалне су и као обућа за прелазни период. Одлично ће се уклопити уз фармерке и целом изгледу дати један градски шик моменат. Набавите један пар у крем неутралној боји и не брините о томе шта ћете обувати у наредном периоду!

4. Федора или шешир широког обода - Наравно, шешири су заштитни знак лета, али постоје и они који се могу сјајно уклопити и уз комбинације за хладније дане. Лети их носите уз лепршаве хаљинице, а зими уз фармерке и кошуљу. Добићете један шик шмек својих комбинација.

5. Ешарпа са принтом - Незаменљив модни детаљ! Током топлијих дана их носите уз мајицу на бретеле и лепршаву сукњу, а када захладни укомбинујте је са фармеркама и бајкерском јакном. Идеална је за слојевито облачење и употпуниће буквално сваку комбинацију! 

Коментари / 0

Оставите коментар