Одјећа коју морате имати ове јесени

Ове сезоне, ако је судити по многим дизајнерским колекцијама, класични стил, али и дамски стил 50-их поновно је на модном хоризонту и мами вас на куповину кључних комада одеће који ће бити у моди ове јесени...

Мода и љепота 01.09.2014 | 17:50
Одјећа коју морате имати ове јесени

Како су сви вероватно већ свладали модну лекцију која налаже да купујемо кључне комаде који ће трајати неколико сезона и уз правилно комбиновање освежити сваки изглед, време је да набавите десет кључних комада за ову јесен.

С овим комадима одеће нећете погрешити:

Дамска уска сукња виског струка
Ако у свом ормару немате ову сукњу, знате да је време да набавите једну. Можете је носити на послу, али и за изласке. Уз високе штикле и “цлутцх” торбицу, слободно можете стати и чекати да вам мушкарац отвори врата. У њој ћете одисати елеганцијом, профињеношћу и озбиљношћу.

Јакна заобљених рамена
Ако је судити према модној кући Луј Витон, ово је најбољи део одеће у који можете инвестирати ове сезоне. Кад је израда у питању, тражите квалитет, а дизајн може бити различит. Од јакница с дугмићима до оних потпуно једноставних - са рајсфершлусом.

Плетени џемпери
Одећа која одише удобношћу и топлином поновно је хит. Направљени од кашмира и вуне, плетени и мекани, џемпери одлично иду уз панталоне и инстант “подижу” целу комбинацију.

Панталоне мало ширег кроја
Заборавите на “скини џинс”. Ове сезоне носе се шире панталоне андрогеног изгледа које ће шик изгледати уз мушку кошуљу, а са њима можете слободно комбиновати плетене џемпере.

Чизме до чланака
Уколико већ нисте набавиле овај тренди комад, право је време. Ове сезоне носе се ципеле до чланака пуне пете. Када их испробате, осетићете њихову снагу. Моћне и уједно секси, идеалне су за надолазећу јесен.

Црвени капут
За оне храбре, који желе да прате трендове, неминовна је куповина црвеног капута, по могућности мало веће величине. Он чини ваше ноге визуално мршавијим и одаје модну храброст, а уколико желите да будете примећени, пун је погодак.

Мала бела торба с ручком
Мала, елегантна, упечатљива, ова торбица је хит сезоне.

Нешто тамноплаво или сиво
Свеједно је ради ли се о капуту, панталонама или џемперу, ове две боје пун су погодак ове јесени.

Коментари / 0

Оставите коментар