Пале: Пријем за некадашње функционере

Општина Пале, поводом обиљежавања славе ове локалне заједнице, организовала је пријем за бивше функционере овог дијела Источног Сарајева.

Република Српска 27.08.2014 | 16:46
Пале: Пријем за некадашње функционере

Некадашње функционере, од којих неки тренутно живе у Америци, угостио је садашњи начелник Пала Миодраг Ковачевић.

Ковачевић је размјенио искуства са некадашњим функционерима ове општине и разговарао, између осталог, о томе како је то некада било у Палама, а како је сада. Некадашњи функционери захвални су тренутном руководству општине Пале што цијене оно што су они урадили за ову локалну заједницу.

"Ја сам данас срећан човјек што су Пале овако развијене и што је ова нова гарнитура власти цивилизовано схватила да из онога што се зову прошла времена треба узети оно што је позитивно", наводи некадашњи функционер општине Пале Владо Калуђеровић.

Начелник општине Пале Миодраг Ковачевић истиче да се ова локална заједница увијек развијала и ишла напријед, те да се због тога, између осталог, дугује признање и бившим руководиоцима општине.

"Ти људи су дали допринос овој општини и имали су значај у нашој историји. Има доста људи који више не живе у Палама, неки чак нису рођени овдје, али су доприносили развоју Палама", додаје Ковачевић.

Дружење ће прерасти у традицију, најављује тренутно руководство општине, и то сваке године у оквиру Госпојинских свечаности.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар