Најмлађа људска Барбика има само 16 година

Ова тинејџерка из Украјине каже да не држи никакве дијете, да носи величину грудњака 6, као и да до сада није имала ниједну пластичну интервенцију.

Занимљивости 21.08.2014 | 20:06
Најмлађа људска Барбика има само 16 година

Валерији Лукјановој, најпознатијој живој Барбики на свету, трон се опасно љуља. Долазе нове и млађе девојке којима је циљ да личе на живе лутке, а једна од њих је и Лолита Ричи, девојка из Украјине која има само 16 година.

Ова тинејџерка каже да је њен обим струка само 50 центиметара, да носи величину грудњака 6, као и да до сада није имала ниједну пластичну интервенцију.

- Имам дивну фигуру па не морам да држим дијете. Једем све што могу, шта год да узмем из фрижидера, била то кобасица или воће. Имала сам добар материјал за почетак, а само сам га још мало поправила. Моје груди су природне, али понекад носим пуш ап да их додатно истакнем – изјавила је Лолита, која своје фотографије објављује на друштвеним мрежама.

Украјинка каже да јој је циљ да постигне савршенство и да је због тога почела да се облачи као лутка.

- Желим да изгледам савршено. Мислим да све жене требају да брину о себи. Желим да сама себи будем инспирација – рекла је девојчица коју и њена мајка подржава у одлукама.

Мајка је чак и фотографише у најразличитијим барби издањима. Њих две се надају да ће Лолита успети да уновчи свој изглед.

Коментари / 0

Оставите коментар