Познати: Ко је образован, а ко не

Иако наступају, имају успешне певачке каријере, на пољу школског образовања неки имају завршену само основну.

Занимљивости 18.08.2014 | 12:00
Познати: Ко је образован, а ко не

Наша естрада пуна је певачица и певача који нису волели да уче, али су се са микрофоном снашли.Тако осам разреда основне школе имају Северина, Весна Змијанац и Дара Бубамара.

Док средњу фризерску има Сека Алексић, ветеринарску Цеца Ражнатовић, а трговачку Мира Шкорић, Јелена Карлеуша и Драгана Мирковић.Најобразованије звезде са наше јавне сцене су Здравко Чолић и Неда Украден, која има дипломе правног и филолошког факултета.Средње музичко образовање имају Александра и Кристина Ковач, Романа Панић, Саша Поповић, Жељко Самарџић и Маја Николић.

Лепа Брена је одмах на старту одустала од студија туризма, па је остала на средњој туристичкој школи, коју је завршила пре него што је започела музичку каријеру.Један од најобразованијих личности у музици је кларинетиста Божидар Боки Милошевић, који је магистрирао на музичкој академији.

Он је дао одличан пример ћеркама, Тијани и Ксенији, које су такође дипломирале на тој академији.Високо музичко образовање имају Корнелије Бата Ковач, Биља Крстић, Сања Илић, Александра Радовић, Мари Мари, Лена Ковачевић, Наташа Којић и Ивана Јордан.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ћери

18.08.2014 10:09

А највише је оних који немају ни основну

ОДГОВОРИТЕ
Name

На висини

18.08.2014 10:16

Цеца ветеринар. Замислите је да тели краву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

18.08.2014 10:27

Пази колика им је дневница а само имају основну сколу,не знају саставити реценицу...е махнити народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

19.08.2014 15:00

Некада су професорице , апотекарке , докторице , стјуардесе били идоли дјевојцицама и дјевојкама " генерацији 1970. и неке " , а данас ове представнице сунда , неморала и кица .....а момцима су кримоси и дилери идоли....и када додам " насе политицаре " , ма мислим да ни у паклу није горе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.08.2014 15:13

Ста це им скола имају сисе, силиконе а ста је Карлеуса изјавила да је узор младих неписмена о..а

ОДГОВОРИТЕ
Name

фолкер

19.08.2014 19:30

Те особе полуписмене ,неморалне и спремне на све су идоли данасњим дјевојцицама које у текстовима њихових сунд пјесама налазе своју зивотну филозофију. Земљо отвори се!!!!

ОДГОВОРИТЕ