Апликације које мораш да испробаш

Није лако пронаћи праве апликације за Андроид телефон, јер нам нису доступне оне "премиум" апликације, а у многима се, и поред "фрее" ознаке, тражи да се докупе готово сви иоле квалитетни садржаји, како би се апликације користиле у потпуности.

Информационе технологије 31.07.2014 | 16:00
Апликације које мораш да испробаш

Осим WхатсАпп, Вибер, Скyпе, Гоогле апликација и оних најпопуларнијих за које већ знате испробајте и ове, које је Бусинесс Инсидер изабрао као најбоље за "лаунцхер" ствари.

1. Авиате

Yахоо је направио одличан алтернативни "лаунцхер" за Андроид уређај, који олакшава коришћење омиљених апликација, омогућава лакшу организацију пречица и не оптерећује телефон превише што се рада тиче. Апликација Авиате садржи опцију "Спацес" која у горњем углу екрана мења садржаје, у зависности од тога где се налазите и доба дана, како би вам понудила праве могућости и информације - на путу до посла видећете гужву у саобраћају, прогнозу и слично.

2. Старт

Одлична допуна за "Лоцк сцреен" новијих Андроида омогућава коришћење апликација по избору на закључаном екрану. Рецимо, у траци с леве стране можете спаковати иконице Тwиттера, Фацебоока, Инстаграма и других апликација, које ће вам приказати нове информације када кликнете на њихову иконицу. Ту је и централни прстен са додатним информацијама, као и гомилу тема које у потпуности мењају изглед закључаног екрана.

3. Бузз Лаунцхер

Овај изузетно једноставан за коришћење програм у потпуности мења изглед  Андроид система, а на располагању су стотине тема. Омогућава организацију апликација и виџета.

4. Цовер

Замена за класичан "Лоцк Сцреен" учи врменом које апликације у које доба дана користите и убацује њихове пречице на закључан екран, одакле их можете учитати и користити и без откључавања телефона. Ова апликација још увек је у бета фази, али ради добро.

5. ЕверyтхингМе

Аутоматизовани "лаунцхер" који организује омиљене апликације на почетним екранима Андроида и омогућава претрагу свих садржаја, како на нету, тако и на телефону, кроз фајлове и апликације, одмах са почетног екрана. ЕверyтхингМе организује пречице, фајлове, контакте и друге садржаје.

6. Апеx

Најуреднији "лаунцхер" за Андроид. Почетни екран има само једноставну слику, Гогле претрагу и омиљене пречице. Такође, омогућава регулацију транзитивних анимација и промену акција које се обављају притиском на "Хоме" дугме.

7. Ацтион

Једноставан толико, да морате да га видите! Омогућава азбучни (абецедни) распоред иконица. Ви сте ти који бирате иконице и садржај, а Ацтион ће се побринути да увек изгледају добро помоћу разних позадина.

8. Нова

Један од "лаунцхера" који омогућава највише подешавања по избору корисника - од изгледа иконица, преко тема, анимација, целокупног изгледа Андроида... На основном екрану реците "ОК, Гоогле" и започиње се гласовна претрага, а на Плаyу се налазе стотине тема и пакета иконица.

9. Смарт Лаунцхер 2

Уредно, једноставно и практично. Смарт Лаунцхер 2 омогућава постављање само основних информација на почетни и закључан екран.

10. Тхемер

Стотине и стотине Андроид тема чека на вас са овом апликацијом која са сваком темом у потпуности мења изглед Андроид телефона. Неке су бесплатне, неке се плаћају, али ћете свакако имати огроман избор нових тема, које су разврстане по категоријама, на располагању.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Коњ

01.08.2014 14:08

Ало које алпликације, ово све лаунцхери. Који идиот ово пише

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

24.09.2014 15:34

Слазем се са коментаром изнад

ОДГОВОРИТЕ