Претворила ћерке у Барбике

Софи-Меј Диксон (22) из Есекса не види ништа лоше у томе што користи спреј за самопотамњивање на својим ћеркама. Њене ћерке имају одећу и обућу која вреди неколико хиљада фунти. Према њеним речима, она само жели да омогући најбољи могући живот својим ћеркама.

Занимљивости 27.07.2014 | 13:13
Претворила ћерке у Барбике

Самохрана мајка из Есекса надограђује својим ћеркама косу и користи спреј за самопотамњивање. Она не види ништа погрешно ни у томе што ћеркама – Принсес Блис Тијана Меј (4) и Прешес Бел Руби Розини (2) - лакира нокте и облачи одећу познатих дизајнера. Ова мајка се појавила у емисији „Блингинг уп Бабy“ телевизије Цханнел 5.

Али њена подобност као родитеља доведена је у питање, јер је, између осталог, допустила ћерки већ у трећој години да користи спреј за самопотамњивање.

Ипак, и она има неку границу – не дозвољава својим ћеркама да се понашају разуздано имитријаући светски познате звезде које се појављују полуголе и увијају се на сцени.

Принсес увек надограђује своју плаву косу када иде на журке код другарица и то ради од своје друге године. Она редовно наноси и серум за косу и са својом сестром поседује одећу у вредности од неколико хиљада фунти.

У њеном орману налази се и пар сјајних равних Ралф Лорен ципела, које коштају 90 фунти, и дечија хаљина „Долче и Габана“, која кошта 400 фунти. Кревет у коме Принсес спава кошта 1.000 фунти.

- Често себи ускраћујем неке ствари како бих њима све могла да омогућим – каже ова мајка.

Софи-Меј се развела од оца своје деце кад је Прешес била веома мала. Чак и Прешес, са само две године, има пробушене уши и налакиране нокте. Обе носе златне минђуше, а Прешес је већ са девет месеци имала први педикир.

Осим што брине о својим ћеркама, Софи-Меј узима и часове математике и енглеског језика и нада се да ће студирати психологију и да ће лечити пацијенте. Тренутно је незапослена.

Она каже да је одувек желела ћерке и да је почела да купује ствари за њих још и пре него што је затруднела.

Софи-Меј се жали да су људи одвратни према њој због тога што даје толико новца на њих, нарочито када постави фотографије на Фејсбук.

Али она је срећна што њене ћерке имају све што пожеле.

- Људи су плитки – они мисле да их ја терам на нешто, а оне све то саме желе. Никад им не бих допустила да иду у соларијум. Али спреј за самопотамњивање је у реду и Принсес га не користи тако често. Не видим шта је у томе толико лоше? Принсес није као друге четвророгодишњакиње. Она је интелигентна. Иако сам је ухватила да се увија уз видео Мајли Сајрус – каже Софи-Меј.

Она криви своје навике приликом сређивања за то што њене ћерке желе. И спреј за самопотамњивање су тражиле јер га она користи.

- Док су моје ћерке срећне, ништа ми другио није важно – каже она.

Коментари / 0

Оставите коментар