Banjaluka: Čavić siguran u pobjedu

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić poručio je na završnoj tribini Saveza za promjene da je siguran u pobjedu na predstojećim izborima i da će od 2. oktobra Banjaluka biti grad u kome će svi imati jednake šanse.

Narodni Demokratski Pokret 30.09.2016 | 09:42
Banjaluka: Čavić siguran u pobjedu
Čavić je istakao da je skup na Kastelu pokazao da je završen period vladavine SNSD-a te da je njihov očaj najbolji pokazatelj da im je vrijeme prošlo, a to će samo da bude potvrđeno 2. oktobra.

"Siguran sam u pobjedu, pobijediće poštena, čestita Banjaluka, koja hoće da bude grad jednakih šansi za sve, a ne samo za članove SNSD-a. Pozivam sve građane da ne nasijedaju na niskosti koje SNSD širi pamfletima, na najprimitivnije i najprljavije laži kojim su zasuli građane.

Oni opet hoće da vjerujete njima a ne vašim očima. Posljednje dane njihovog trajanja pokazali su sav očaj, pokazali su na šta su sve spremni da ostanu na vlasti.

Zato za nas nema nikakve dileme, pobijedili smo, a 2. oktobra pozivam građane da u što većem broju izađu na glasanje i da ta naša pobjeda bude ubjedljiva", istakao je Čavić.

Izborni štab NDP-a

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Fiko

30.09.2016 08:42

Slagali ste narod, nema on nikakve šanse pored Igoraa

ODGOVORITE
Name

BL pita

30.09.2016 08:43

KAKO???

ODGOVORITE
Name

VUK

30.09.2016 10:21

Vladali su dugo i iza sebe ostavili pustos. Dali su im borci drzavu da bude majka svima , ali dezerteri na celu sa Bajom su radili kao da im je babovina ,daj meni a ostali narod neka crkne. DODIKOVA FURDA

ODGOVORITE