Banjaluka: Kozmetičke intervencije SNSD-a

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke ispred Saveza za promjene Dragan Čavić razgovarao je sa mještanima Zalužana na tribini Narodnog demokratskog pokreta koja je održana u ovoj mjesnoj zajednici.

Narodni Demokratski Pokret 23.09.2016 | 22:00
Banjaluka: Kozmetičke intervencije SNSD-a
Čavić je istakao da se SNSD tokom čitave vladavine bavio kozmetičkim intervencijama u centru grada, dok sva ostala naselja već godinama vuku iste komunalne probleme.



"Periferne mjesne zajednice su opterećene velikim komunalnim problemima. Imaju ruinirane puteve, nemaju vrtiće, škole a mnogi ni pitku vodu. Danas sam razgovarao sa ljudima iz naselja Potok, koje se nalazi na dva tri minuta od centra grada. U tom naselju nema pitke vode za 90 domaćinstava. SNSD je u proteklih 20 godina samo radio kozmetičke intervencije, šišali travu po centru, a čim se izmaknete od centra, svugdje je problem na problemu", istakao je Čavić.



Čavić je ponovio da će stvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta biti prioritet and prioritetima, ali i da je pitka voda prvo što mora da se riješi kako bi grad uopšte krenuo u razvoj.



Prvi prioritet grada Banjaluka će biti rješavanje pitke vode za čitava naselja, te zapošljavanje građana. Ima da štedimo na svemu, ali ćemo otvarati nova radna mjesta - rekao je Čavić.

Izborni štab kandidata Saveza za promjene

Komentari / 0

Ostavite komentar