Banjaluka: Bez vode 90 porodica

Mještani Banjalučkog naselja Potok tražili su hitan sastanak sa narodnim poslanikom Draganom Čavićem, kandidatom SZP za gradonačelnika Banjaluke, kako bi mu izložili probleme sa kojima živi oko 90 porodica u ovom naselju, na samo 2 kilometra od centra grada.

Narodni Demokratski Pokret 23.09.2016 | 18:08
Banjaluka: Bez vode 90 porodica
U ovom dijelu grada nema pitke vode, a građani vodu ili donose ili se vodom snabdijevaju iz higijenski neispravnih potoka. Do glavnog vodovodnog priključka, kako kažu mještani, ima samo 700 metara, ali na sve njihove apele i zahtijeve grad Banjaluka je ostao i gluv i nijem, iako postoje i pumpe i urađeni projekti za vodosnabdijevanje ovog dijela grada.



Kandidat SZP za gradonačelnika Banjaluke istakao je da mu je najveći prioritet upravo vodosnabdijevanje, te da neće biti drugih prioriteta dok građani ne dobiju vodu za piće, koja je elementarna životna potreba. S obzirom da postoje čitava naselja, sela i ulice koja uopšte nemaju vodu za piće, rješavanje ovog problema neće moći da čeka, nego će sa radom da se krene odmah. Ne može se razmišljati o razvoju grada kada postoji toliki broj Banjalučana koji nemaju pitku vodu, poručio je Čavić.


Izborni štab kandidata SZP za gradonačelnika Banjaluke

Komentari / 0

Ostavite komentar