Зоран Маријановић и Инди у вези, писао јој песму у затвору!

Зоран Марјановић и певачица Индира Арадиновић Инди, пошто су прво процириле гласине по чаршији да су у вези, ухваћени су заједно на једном базену како размењују нежност.

Забава 02.07.2024 | 18:03
Зоран Маријановић и Инди у вези, писао јој песму у затвору!

Наиме, Курир папарацо их је снимио у присним ситуацијама, док је Марјановић додирује по бутини.

Zoran Marjanović, Indi AradinovićФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА, ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, ТАМАРА ТРАЈКОВИЋ

Марјановић и Арадиновићева су раније сарађивали заједно, он јој је направио хит "Бато, бре", а по свему судећи, пошто је Зоран изашао из затвора, они су обновили сарадњу када су се емоције између њих распламсале.

Зоран док је био у затвору, јер је осумњичен за убиство супруге Јелене Марјановић, није губио време. Како је раније Курир писао, он је писао песме које би могле да заврше код певача с којима је већ сарађивао. Међу њима су Јасна Миленковић Јами, Беки Бекић, Иван Кукољ Куки, Рада Манојловић, Сандра Африка, Бранка Соврлић, Катарина Живковић, Милан Динчић Динча и многи други.

- Ради на музици, пише песме, аранжмане и, како ствари стоје, постоји могућност да их понуди певачима с којима је већ сарађивао. Не знам детаље, али адвокати који га посећују ће моћи да му помогну у томе - причао је тад наш извор.

Indira Aradinović IndiФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Инди Арадиновић је и тада рекла да би радо узела песму од њега ако буде сматрала да ће бити хит.

- Узећу песму ако је хит. Ипак, Зоран ми је урадио мегахит "Бато, бре". Нисам у фазону да не бих - поручила је Инди.

Подсетимо, пошто је Курир објавио њихове заједничке фотографије, огласила се и певачица.

- Нисмо у вези, ми смо пријатељи и сарадници - рекла је певачица, па се осврнула на фотографије на којима се види како се Зоран њу љуби у образ и држи јој руку на бутини:

- Није то ништа ново у образ се љубе пријатељи, другари, сарадници, људи који се воле и поштују и то мени није ништа ново. Хвала Богу, живи смо, здрави смо људи, шта има везе ако ми држи руку на бутини. Да смо хтели да се кријемо, крили бисмо се негде ван базена, а овако смо отишли транспарентно на базен, не видим ништа лоше стварно - рекла је Инди за Информер.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар