Изненадила публику и новим пјесмама одговорила на све

Ана Николић ноћас је у ситне сате без икакве најаве изненадила своју публику првим делом свог новог албума "Хвала, довиђења".

Забава 27.06.2024 | 17:55
Изненадила публику и новим пјесмама одговорила на све

Нове песме су изазвале хаос на мрежама, а Ана је на све прозивке и коментаре на њен стил живота и несугласице са породицом, наводну борбу са пороцима, али и бурну везу са бившим супругом Стефаном Ђурићем Растом - одговорила кроз стихове нових песама, који су у потпуности аутобиографски.

- Нико као ја, карма пута два, без стида и блама, решила се шљама, нек те воли мама, ја сам Ана, хвала, довиђења - гласе стихови Анине насловне песме с новог албума, коју је по мишљењу многих посветила бившем супругу Расти, са којим дуже време има турбулентан однос.

Ana Nikolić, RastaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПЕТАР АЛЕКСИЋ, ИНСТАГРАМ

У песми "Кидам" дотакла се и своје наводне борбе са пороцима и лошим начином живота:

- Нон-стоп дивљање и неспавање, на столу су увек "просеко" и "собрање". Кажу да треба баш са свега да се скидам, али баш ме брига како изгледам, ја кидам. Немам шансе да се предам, ја свој образ ником не дам, кад ме живот на ноге баци, с висине вас опет гледам. То што причају о мени апсолутно ме не мучи, јер док ишли су у Гучу, ја ишла сам у "гучи". Око мене стално с*ање, али никада лагање, где ја дођем ту је узбуна, као да је ратно стање. Девојке, не будите као ја никад - посаветовала је Ана све девојке у новој женској химни.

И док је на претходном албуму "Клиника" песму "Перспективе" посветила својој мајци Милијани, у новој нумери "Бони и Клајд", она се директно обраћа свом брату Марку и поручује му следеће:

- Кад се вратиш биће поравњени дугови, јер сестра д*укара није. Неће сестра, неће, ни после свега, баш све што пожелиш, има да те чека - поручила је Ана свом брату Марку, о коме се спекулисало да није у добрим односима с њом и да му она дугује новац.

Подсетимо, Ана већ неколико месеци ужива у вези са новим дечком композитором Гораном Ратковићем Ралетом, који јој је и радио нове песме, а стихови једне песме говоре и о скандалу са краја прошле године, када је баш дигла на ноге, не само зграду где Рале живи и ради, већ и цели кварт, а када је усред ноћи дошла на врата и лупала, док је Рале у стану био са певачицом Ољом Бајрами, о чему је Курир први писао.

Ana NikolićФОТО: НЕНАД КОСТИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Без налога, без куцања... На ноге сам зграду дигла... Садашња буди те, каже бивша ти је стигла - гласе ти стихови.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар