Дневник 2 22.6.2024.

Република Српска 22.06.2024 | 20:00
Дневник 2 22.6.2024.

- Њемачка се и званично повукла из кредитирања изградње вјетроелектране „Хргуд“ код Берковића. Електропривреда Српске сада тражи партнера у Кини.

- Од данас се и у Добоју потписује петиција СДС-а за очување 9.јануара Дана Републике Српске.

- Синдикати љекара и медицинског особља траже од Владе Српске повећање плата за 20 одсто.

- Зашто на УКЦ-у Српске често недостаје довољно лијекова?

- Љети се повећава број саобраћајних несрећа у Српској: смањите брзину, апелују стручњаци за безбједност.

- Избјегли Срби на Задушнице посјетили гробља у Јужној Митровици и Приштини: затекли разбијене и порушене споменике.

- Више од 60 убијених у израелским ударима у Гази: 22 особе погинуле у гранатирању канцеларија Међународног комитета Црвеног крста.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Познавалац

22.06.2024 18:37

Треба рећи отворено: Драшко Станивуковић уништи град Бању Луку, више се неможе издржати овај неред. Људи немају воде за пиће и купање, а он на јахти од јадног народа од око 400 000 КМ, баш толико. А као подијелио бесплатне карте пензионерима. Уништио системе за "Грађевинске дозволе", "Додијелио прикључке бесплатн" и ИТД. Значи врати мени 715 КМ, које сам платио градаском водоводу почетком овога вијека, има много више људи који су били поштени, а ти их направи "Будалама". Грађевинска је у Лакташима, али вода није. Значи ако си био поштен ти си "Будала", доћиће неки поново неписмени Драшко и даће све Џабе, па све си систме уништио. Иначе још функционише онај ПДВ, читав систем би "Пукао", када ће још се не зна, али "надувано је све", ако се нешто не предузме и овај човјек оде иза решетака, готови смо, баш скроз. Срамота ме што му дадо глас, више никада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мике бн

22.06.2024 19:16

Нажалост тако је подржавао сам драшко ајде несто ново али са оним тенис стадионима сам видио све јасно, шта да кажем гласајте за јелену вукана

Name

Кики

23.06.2024 08:31

Вукан бар зна несто из историје..

ОДГОВОРИТЕ