Хрватска: Троје дјеце повријеђено близу Бјеловара

Троје деце старости од 13 до 15 година, јуче је примљено у Бјеловарску болницу са тешким повредама, а једно дете је животно угрожено и лекари се боре за његов живот.

Регион 22.06.2024 | 16:30
Хрватска: Троје дјеце повријеђено близу Бјеловара

У петак око 15.45 дошло је до несреће у месту Булинац код Бјеловара, а како јавља локални портал Бјеловар Ливе, са пута је слетео квад којим је управљала девојчица и на њему возила двојицу дечака, преноси портал Индеx.хр.

Полиција је саопштила да је девојчица због неприлагођене брзине изгубила контролу над квадом и точковима захватила десну банкину поред пута, након чега су са возилом сви слетели у јарак и ударили у бетонски мост.

Наводи се да се једно дете бори за живот, а двоје је тешко повређено јер ниједно дете није носило кацигу у тренутку удеса.

"Троје деце је пребачено у Општу болницу др. Анђелко Вишић у Бјеловару. Сви су у шок соби с тешким повредама главе", изјавила је директорка Опште болнице "Др Анђелко Вишић" у Бјеловару Санела Грбаш Братковић.

Како наводи полиција, девојчица која је управљала квадом није имала дозволу, а у току су даље истражне радње како би се утврдиле све околности ове несреће.

(Тањуг) Фото: Илустрација/МУП Хрватске

Коментари / 0

Оставите коментар